• 40
    fece.de ki basketbol şubemizin nerdeyse her maçını takip eden bir sayfada hakkında şöyle bir şey yazılan maç;

    --- alıntı ---

    arkadaşlar takımımızı eleştirmeden önce lütfen biraz daha düşünelim. acaba bu takım neden yenildi ? ergin hoca oyuna neden müdahale etmedi ? oyuncular neden kendilerini yormadan oynadı ? bu farklı mağlubiyetin nedeni ne ? boş atışlar neden kaçtı ? zamanında alınması gereken molalar neden alınmadı ?
    bu soruların cevapları çok da zor olmasa gerek; az bir şey basketboldan anlayanlar hemen cevapları verdi bile. neden mi ? bu maç bizim için formalite maçından başka bir şey değil. ligde hedefimiz belli, ligi dördüncü sırada bitirip play offlarda şampiyonluğu kovalamak.. neden kendilerini yorsunlar ki önümüzde çok çok önemli bir cska maçı varken.
    euroleague'de son sekiz istiyoruz biz, böyle basit bir galibiyet değil. rakibimiz hemen hemen euroleague'e havlu attı tek amaçları şuanda lig ve kastılar kendilerini. ama bizim için şuanda cuma günü çok daha önemli.

    sizce bu maç final maçı olsaydı takımımız böyle mi oynardı? hocamız dogukan'ı oyuna aldı, ersin daha yeni sakatlıktan döndü tam hazır değilken ona süre verdi. arroyo başta olmak üzere hiç kimse kendini yormadı; iyi de yaptılar. çünkü bizim hedefimiz belli top-8..burada bir sakat verseydik daha mı iyiydi? tamam bu kadar farklı yenilgiyi biz de kabul etmiyoruz. ama artık işler taktiğe döküldü..siz gerçek galatasaray'ı zaten biliyorsunuz, play offlarda da göreceksiniz. hani derler ya çoğu zaman güleriz ağlanacak halimize...şuanda fb ülker basketbol takımının durumu tam da bu...onlar bizle dalga geçedursunlar. euroleague'de yaptıkları ortada.

    manu konusuna gelince ligde lisansı olmadığı için oynatamıyoruz ama macvan'ın geçici lisansı iptal edilip manu'nun ligde oynatılması düşünülüyor.

    --- alıntı ---

    haklılar mı? olabilir. sonuç olarak takımın lig için tek derdi en azından 4.lüğü koruyabilmek sanırım. geçen sezon uzun yıllar beklediğimiz şampiyonluğa kavuşmuşken ve daha önceki kötü mağlubiyetlerimiz yüzünden artık ligin bu sezon ilk 3 sırası hayalken deplasmandaki fener maçını kazanmamız bize bir şey kazandırmayacaktı. top8'e kalsınlar da ben kendi adıma bu maçı unutmaya çoktan hazırım.

    edit: ha bu arada kaynak belirtmek zorunlu mu, değil mi vs. onu bilmiyorum bu yüzden ilk etapta kaynak ismi yazmayı unuttum ama çok da dert olmayacaktır sanırım kaynak; 'galatasaray basketbol' sayfasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın