• 1993
    problem biraz da antremanda yapilanlardan kaynaklaniyor sanirim. su an eurolig denilen turnuvada oz kaynaklarindan en az yararlanan takim biziz. zira cok fazla sakat oyuncuya sahibiz. an itibariyle sakat oyunculardan guzel bir bes cikar ve bu bes bu geceyi galibiyetle kapayabilirdi.

    rotasyonun rotasinin cizen adam ersin'in yoklugu pota altini cok fazla etkiliyor. buna bonsu ve furkan'in sakatliklari da etkilenince. bazen neredeyse uzunsuz cikiyoruz maclara.jawai'yi biliyorsunuz zaten.

    erceg ve macvan ise isimlerine yakismayan derecede basketbol oynuyorlar. macvan'i da sakatliklar etkilemedi desek yalan olur.

    3 numarali bolgede manuchar 3 ay yok ve yoklugu yaraliyor takimi. disaridan sokmaya agirlik veren bir takim oldugumuz icin, markopasa ihtiyac hakinde cami kirabiliyordu. cenk yine sakatliktan cikti. toparlamaya calisiyor.
    domercant gecirdigi iki sakatlik ile bence artik uzulerek soyluyorum ki bitmis oyuncudur.

    gordon da benim neyim eksik bunlar hep sakat dercesine, o da sakatlar listesine adini yazdirdi. yoklugu arroyo'yu cok yoruyor. vardir bazi maclari topla potaya ucarak gittigi ve hucuma cesitlilik kazandirdigi.

    simdi bu sakatliklari neden anlattim konusuna donersek. ergin hoca ne eder ne yedirir bu koclara bilemem ama bu kadar sakatlik kesinlikle bir tesaduf degil. gecen sene de ayni sorunu yasamistik. besiktasin basindayken bizi abdi ipekci'de kadro kuracak adam bulamayip 10 tamamlamak icin kartal ozmizrak'in cagrildigi maci da hatirliyorum. besiktas zamani da cok farkli degildi durum. bu sakatliklar takimin ritm yakalamasinin. onune geciyor, ki ergin hoca'nin takimlari ruzgar takimlardir. ruzgar arkalarindan eserse butun problemleri ortadan kaldirir. gecen sene ki yenilmezlik serisi bunun en buyul kaniti. bence takim sanki daha hala sezon basi hazirlik maclari havasinda. ritm oturmamis. o yuzden antremanlar onemli, cunku butun sakatliklar antremanlarda oldu. yineliyorum ve bitiyorum; bu bir tesaduf degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın