• 116
    bu ara okulda sunumunu yaptığım için tavsiye edilir. (bkz: das experiment) insan psikolojisi, güç, iktidar kavramları, insan algıları v.s. üzerine kafa yorulabilecek güzel bir filmdir. bunun bir de hollywood versiyonu vardır the experiment diye ondan uzak dur bebeğim. alman yapımı candır. hollywood yapımı biz artık eskisi gibi orjinal senaryolar üretemiyoruz, bu yüzden avrupa sinemasını s.kiyoruz eyliyoruz virandır.

    bir de bir başka güzide alman yapımı (bkz: die welle) tavsiye edilir. adamı oturtur düşündürtür. lan yoksa benim güzel sandığım, doğru sandığım şeyler bu kadar yıkıcı sonuçlara mı neden oluyor diye kafa yordurur adama. gözümde das experiment'in de kardeşidir. hazır hollywood remake yapıp ağzına s.çmamışken alın izleyin. şayet remake'i yapılırsa ben bunun alman versiyonunu izledim, çok havalıyım piyuuuu dersiniz.

    madem übermensch takılıyoruz alın size bir başka alman filmi (bkz: das leben der anderen). zaten üstteki entrylerde yazarlarımızdan biri bahsetmiş. yaşadığınız ülkeyle alakalı hoş benzerliklere rastlayabilirsiniz.

    son söz; mein kampf!

    kapanış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın