• 92
    bugün ilk kez internete girebildim. sırayla face, twitter, sözlüğe tıkladım baktım elmander tt listesinde, sözlükten öğreniyim nolmuş dedim. airkaynana en üstte 22 entry var. dedim herhal doğum günü gireyim kutlayayım. amına koyuyum öyle tıkın ben. ilk entryden sonra hepsini tek tek okudum ne yazcam bilemedim çünkü. saçma uzun bi entry olma yolunda bu entry ne demek gerek, ne yazmak gerek bilemiyorum çünkü. 23 yaş benden 2 yaş büyüksün. 23 yaş üniversite bitti ya da bitecek sanırım. italya'dasın ilk yurtdışı gezi listemin üst sıralarında olan ülkelerden birindesin. belki sen de benim gibi totti seversin. 1 ay önceye kadar bi rahatsızlığım vardı goygoyla karışık kanserim derdim, alttan alttan da tırsardım ama acaba diye? götüm yemedi uzun süre doktora gitmeye harbiden, sonra gittim bi bok yok dedi. çıktım derin bi nefes aldım sonra sigara yaktım. kendi kendime tribe girdim önce, sonra rahatladım.

    aklımda senin nickine dair ilk sözlük okuduğum yazar olmadığım zamanlardan bir goygoy var. sanırım toro, aklınyolu1, beyinbedeva filandı nickler tam öyle değilse de bakamıcam şimdi, arkadaşsınız gerçek hayatta gibi algılamıştım. ygs-lys senem yurtta gece öğretmenler odasında gizli gizli nete girdiğim zamanlar. özenmiştim o zaman size. istanbul istiyordum çok, siz de istanbul'da maçlara filan giden bi tayfa üniversite filan cart curt diye düşünmüştüm niye tam hatırlamıyorum.

    şimdi istanbul'dayım, maçlara gidiyorum. sözlükten mesajlaşma ve bilet alma dışında kimseyle gerçekte tanışamadım bu sürede 2-3 yılda çok istemem rağmen bir halısaha maçına denk gelemedim ya da zirveye. onla ilgili uzun bi entrym mevcut iç parçalar dicemde, iç mi kaldı millette. neyse neden bunu diyorum çünkü hep bu sözlük bana samimi geldi gereksiz derecede iyi şekilde hemde. şimdi de buradaki entryleri okurken yine o samimiyeti hissettim. eminim herkes hissediyor ki yazıyor. burda herkes gerçekten üzülerek, hissederek yazıyor bu başlığa. en güzel cümleleri de ultradnan yazıyor. anasını sikeriz hep beraber diyor doğru da diyor. bsktpc de güzel diyor gayet belki bir gün sözlük zirvesinde beraber kutlarız şampiyonluğu.

    okumuyorsun sanırım. twitter ve face kapandıysa, kapattın kendini galiba ama bi umut. ben olsam bu ne saçmalamış amq derdim belki ama bu entryi eğer okuyorsan sikerim idolüm gibi bişi oldunuz o zaman siz benim gel vazgeç inadından. gel beraber sikelim anasını o kanserin. sen bişi iste şu sözlükten ve biri yapmasın, biblo sokcam götüme bende fotosunu twittera atcam walla bak. diren amq diren gezi nasıl direndiyse öyle diren. aile bu et tırnaktan ayrılmaz belki de budur hayırlısı sen hayata tutunup yenince bu mereti daha güzel olacak. kız yoksa çekip çevirecek biz çeviririz seni istemediğin kadar anasını satıyım. bi kızın yapcağı her şeyi yapamayız tabi ama istemezsin umarım sende. bu sözlük 2 kişiyi uğurladı bir de bile bile seni uğurlayamaz. kendine iyi bak, savaş, hiç olmadı macera olur, bi meşgalen olur boş boş canın sıkılır. o gün geldiğinde başında olcak annene, babana, dostlarına bakınca keşke dersin ama geç olur etme eyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın