• 38
    genelleme yapmadan entari giremeyen arkadaşların çarpıttıkarı durum. şimdi muhtemelen siktir git, beşiktaşlı ol falan diyen arkadaşlar daha doğmamıştı ben galatasaray maçlarına giderken. gezi parkı eylemleri sırasında takındıkları tavır yüzünden acayip sempati besliyorum çarşıya kimse kusura bakmasın. daha da acısı ultraslan denen rezillik yüzünden de kıskanıyorum bizde niye adam gibi taraftar oluşumu yok diye.

    adamla omuz omuza vermişim sokaklarda memleketim için yürümüşüm. bu kardeşlik herhangi bir ultraslansporluyla olabilecek yakınlıktan kat be kat önemli benim için. galatasaray çok seydir ama herşey değil. gezi parkı mesela sadece gezi parkı değildir ve galatasaraydan daha önemlidir benim için. bu beni çarşılı galatasaralılardan yapıyor anladığım kadarıyla. yapsın önemli değil, siz genelleme yapınca bana giren çıkan birşey yok.

    şimdi ne olmuş bir grup taraftar beşiktaş arenada oynasın demiş. diyebilir, sen nasıl siktir çekiyorsan diyene, o da sana siktir çekebilir ayrıca. burada mesele bu işin uygulanabilirliği. beşiktaş loca gelirinden vazgeçer mi? stadın giderine ortak olabilir mi? kendi taraftarının yapacağı yıkımı karşılayabilir mi? sana talep edeceğin kirayı verebilir mi? yani uygulanması mümkün mü? bence değil. birkaç kişinin yaptığı beni rahatsız etti mi? hayır. spor kavga, savaş değil sonuçta. bir jest olmuş. niye bu kadar koyuyor size? ayrıca çarşıya sempati duyduk diye arenayı ortak kullanalım mı demiş olduk? nedir bu genelleme manyaklığı ya? biz de sizi tribün teröristi diye mi genelleyelim? ne alakası var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın