• 37
    boş konuşan adamların ortaya attığı, abarttığı, bunun üzerinden insanları küçümsediği boktan ve düşmanca bir kavram..

    bu başlığın açıldığı tarih direnişin en yoğun olduğu zamanlar.. ultraslan "biz yokuz" derken çarşı barikat kurup polisle çatışmış, dozer çalmış, direnişte cephe açmış, her takım taraftarı da o sıkıntılı anda birbirine yardım etmiş, bunların üzerine bazı sözlük yazarları da "helal olsun" demiş, kardeşlik ortamı oluşmuş..

    peki bunun arena'yı ortak kullanmamızla ne alakası var amına koyim, kafan nasıl çalışıyor senin gözü dönmüş holigan bozuntusu? direnişte galatasaraylıların takdirini kazanmalarını aldın anasının amına yamadın, onla bunu bağdaştıran hastalıklı bir ruhun var senin, olay taraftarlık değil, art niyet var burada..

    daha önce de söyledim; açın bakın önceki entry'lerine, bunun galatasaraylılıkla falan alakası yok, burda bunları yazan adamlarla direnişi küçümseyen, sözlüğün siyasileştiğinden dert yanan adamlar aynı.. olayın taraftarlıkla ilgisi yok yani, hem direnişin çığ gibi büyümesini hem de buna rakip takım taraftarlarınca önderlik edilmesini hazmedemeyen sakat varlıklar bunlar, galatasaraylılık bahane, maksat direnişçilerin arasını bozmak..

    adamları tek tek evlerinden aldılar lan, hadi bok atanlar belli de asıl burada gaza gelenler bir daha düşünsün, sizin taraftarlık duygularınızı kullanarak düşmanlık yaratmaya çalışıyorlar, size eski günleri hatırlatıp aklınızı çelmeye çalışıyorlar, kanmayın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın