• 1191
    orta sahada raul meyveleş - mehmet topal - emre belözoğlu 3'lüsünden mahrum çıktığı uefa avrupa ligi yarı final 2. maçını kaybetmiş takımdır. aynı maçta selçuk şahin'i sakatlığa kurban vermiş ve yerine bir diğer mehmet olan topuz girmiş, cristian baroni ise sarı kart sınırında çıktığı karşılaşmada bir sarı kart daha görerek olası bir final durumunda cezalı duruma düşmüştür. bu neticeler sonrası orta saha mevkiinde sağ kalan tek oyuncusu olarak salih uçan'ı gösterebileceğimiz takımdır.

    ben tüm bunları niye yazdım? fenerbahçe'nin aslında göbekte oldukça fazla oyuncusu var gibi görünse de bu kuru kalabalıktan ibaret bana göre. anlaşmak üzere olduğumuz eskişehirli alper potuk'a hallenmeleri için önlerinde aslında hiçbir engel yok ve alper'in fenerbahçe orta sahasında emre belözoğlu dışındaki tüm bu saydığım futbolculardan daha kaliteli olduğu ve daha fazla katkı vereceği çok açık. ancak haşortmanlım bunu düşünebilir mi, düşünür mü işte orasını kestiremiyorum. eskişehirspor başkanı mr. ünal'ı da gayet iyi bildiğimizden, galatasaraylı olarak bir insanın böyle bir durumda kıllanmaması pek mümkün değil gibi.

    bu arada bi hatırlatma; cristian baroni cezasını chelsea'ya karşı finalde değil, fenerbahçe'nin ligdeki son 3 hafta performansına göre şampiyonlar ligi grup ön eleme aşaması ya da uefa avrupa ligi grup aşamasında çekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın