resim
Arsène Wenger
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:FIFA
Yaş:74
Uyruk:Fransa
  • 168
    biraz agir olacak ama ingiltere premier liginin bülent uygun'udur. arsenal'den nefret etmemin en buyuk etkenlerindendir. iticidir. burnu havada gezen tipik bir fransizdir. bu kadar tanim yeter herhalde.

    ferguson ve mourinho'ya satasmaktan baska bir bok bilmeyen, bu ikilinin arasinda ezilen bir tip. 2000'li yillarin baslarinda gelen basarili donem sonunda kendini bir sey sandi, ferguson'a atar yapti, sonra mourinho gelip havasini aldi, ardindan mourinho ve ferguson ikili grup fantezisi uyguladi. o gun bugundur kupa kazanamiyor. 8 yildir hicbir dalda kupalari yok. bu yonuyle bulent uygun'a benzetiyorum. hatirlarsiniz, bir aralar o da gotunun bokuyla "4 yerim 5 yerim ama 6 yemem, 7 yerim ama 8 yemem" falan diyordu.

    mevcut kadroda 6 fransiz bulunuyorken sadece 5 tane ingiliz var mesela. bu adamin fransa liginden aldigi oyunculara hep uyuz olmusumdur. bir milyon tane oyuncu aliyor, henuz babasindan damlamayan cocuklara bir suru para veriyor, sonra da vay efendim adam ucuza alip satiyor. bir porto degil amk. stad degisimi dedi su bu dedi, ama manchester 8 tane sallayinca transferin son gununde elde avucta ne varsa piyasadaki tum satilik oyunculari aldi. fenerin sol beki dos santos da buna dahil. 17 yildir arsenal'de.. 17 yilda sadece 3 lig sampiyonlugu var. avrupa'da 2 defa final oynamis olsa da kupa yok. tam bir looser. oysa ferguson 2003 yilinda 17. yilini doldururken 8 lig sampiyonlugu, 1 de sampiyonlar ligi sampiyonlugu vardi. su an ise bu sayi 12 lig sampiyonlugu -ki bu sayi sezon sonu 13 olacak ve her 2 sezona 1 sampiyonluk ortalamasi tutturacak- 2 de sampiyonlar ligi sampiyonlugu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın