• 265
    (bkz: #1037524)

    --- alıntı ---

    bana göre sadece 1 maç fazla verilmiş cezadır. ben yuvarlak hesap 10 maç ceza alacağını düşünüyordum.
    cezaya cok diyenler neyin kafasında onu anlamadım.
    2 maç mı vereceklerdi?
    hakettiği cezayı almıştır engin.
    ırkçılığa 2 maç verilmesi yanlıstı. doğru olan boyle sert cezalardır. bu "ırkcılığa 2 maç :("cıların da şikesi ortaya cıkınca "ama malatya spora giden otomobiller :(" diyen fenerliden farkı yoktur. geçmişte verilen yanlış kararlar gunumuzde verilen/verilecek doğru kararlara köstek olmamalı.

    galatasaraylıya dusen ergen gibi sacma sapan isyan etmek değil bundan sonra tüm cezaların bunun gib i ağır ve caydırıcı olmasını sağlayacak kamuoyu olusturmaktır.

    --- alıntı ---

    (bkz: #1113239)

    --- alıntı ---

    bu kampanyayı destekleyenler ile metris'teki aziz yıldırım'ı destekleyenler arasında hiç bir fark yok. galatasaray'ın adını bir şekilde böyle bir rezalete karıştıran kişiyi veya kişileri desteklemem ben.
    kardeşim olsa desteklemem.
    emekçi imiş... sorun bakam o 15 emekçiden kaçı biletli girmiş oraya?
    tribündeki reisleri tekerlekli sandalye maçına gitmeye tenezzül etmediğinden salona beleş giriş ve "aslansın kaplansın" övgüleri karşılığında tribüncülük oynayan heyecanlı "stajyer" arkadaşlardan ibarettir söz konusu gençler.
    orada o rezilliğe karışan herkes suçu var ise cezalandırılmalı.
    şeriatın kestiği parmak acımaz.

    --- alıntı ---

    söyle bizleri fenerbahçelilere benzetmeyi bıraksa daha güzel olacak sanki :( şimdi adam gitmiş 2 tane entry bulmuş nickaltıma damlamış diyecek ama bütün entrylerini okuyacak zamanım yok, işim gücüm var reyiz. kusura bakma.

    ayrıca şeriat inşallah suçsuz parmakları kesmiyordur. oradaki destek mesajları suçsuz oldukları varsayılarak yazılıyor tıpkı kendisinin suçlu olduklarını varsaydığı gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın