3288
2020 -21 sezonunda evimizde bunlarla oynayacağımız maç şampiyonluk maçı olacak. seyircili olsa, yine yenip üçüncülüğe dördüncülüğe rahat yollardık. keşke seyircili olsa. ama şimdiki haliyle kolay değil. ciddi şampiyonluk şansları var. yüzde 50 - 50 gibi bir durum olur.
3289
henüz zor fikstüre girmemiş olan takım. önünde malatya, başakşehir, kasımpaşa ve erzurum deplasmanları var. içeride de antep, fenerbahçe ve alanya ile oynuyorlar. eğer bu fikstürden çıkarlarsa şampiyonluğun en büyük adayı olabilirler. ama çıkamayıp sezonu 4. de bitirebilirler. önümüzdeki 8 hafta belirleyici olacak.
3290
sezon sonuna kadar yarışta kalması gereken takım. ne kadar fazla takım yarışta olursa feneri itiklemeye o kadar çekinirler gibi.
3291
2003 senesinden bu yana çıktığı ölüm kalım maçlarında hep ölmüş olan takım. yarışın bu kadar kızıştığı dönemde kritik maçlarında puan kaybedecektir. son darbeyi de biz vururuz umarım.