• 383
    takımımızın yeni sezon için başlayacağı hazırlık tarihi olan 12 ağustos 2020'ye kadar 4 gün kalmışken yalnızca arda turan'ı kadromuza kattığımız dönemdir.

    fatih hoca 12 ağustos'a kadar transferlerin bitmesi beklentisindeydi. eğer gerçekleşmezse yeni bir fatih terim - yönetim gerginliği başlıklarını gazetelerde ve tv'lerde görebiliriz.

    çok daha önceden anlaştığımız söylenen isimler için hala bir açıklama olmaması ürkütmüyor değil. hadi diyelim şu önümüzdeki 3 günde emre kılınç, oğulcan çağlayan, muhammed kerem aktürkoğlu ve hatta omar açıklanacak diyelim. orta sahamızdaki mevcut kara delik için ne yapıyoruz belli değil. asıl öncelikli çözülmesi gereken bölgemiz orta saha artık. seri, lemina ve belhanda ne olacak belli değil. feghouli kalıcı galiba bir sürpriz olursa anca gider. hazırlıklarımızın başlayacağı ilk hafta yerli oyuncularımızla başlanır yabancılar 1 hafta sonra başlar her zamanki gibi. tüm yabancılarımız aynı anda gelip hazırlıklara başlamalı.

    ekonomisi ve kısıtlaması nedeniyle takımına gelen transfer yapması imkansız görünen ve takımı bizden 1 hafta sonra hazırlıklara başlayacak olan fb kulübü çok daha hızlı hamleler yaptı. bizimkiler daha rahat olmasına rağmen hala 1 ay öncesinden anlaşıldığı söylenen bonservissiz futbolcuları açıklamadı bile. acaba söylenildiği gibi anlaşılmadı da hala riskleri mi var bu oyuncu transferlerinin diye düşünmeden edemiyorum.

    takımımızın iskeletini bir an evvel oluşturup geri kalan bölgelerde gevşek davranmamız daha anlaşılabilir olurdu. biz kritik bölgelere as oyuncu transferlerini son anlara saklıyoruz.
  • 384
    süleyman rodop'un söylediklerine göre şuan ki anlaştığımız oyuncular tatillerini bozmasınlar diye ve ayrıca kamp dönemininde 12 ağustos da başlamasından dolayı 10 ağustos da transferleri açıklanıp sağlık kontrolü ve korona testleri ile birlikte direkt kampa katılmaları için bekletiyorlarmış. yani oyuncular anlaşıp sonra tatile gidip sonra gelmesinden yana değiller. direk anlaşalım ve devamında kampa gelsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın