• 261
    adına karaborsa mı denilir bilmiyorum ama ortamlarda birçok kişi vapor forması alıp üzerine baskı yapıp pahalıya satıyor.

    doğal olarak herkes 'üzümü ye bağını sorma' hesabı kaynağını söylemiyor. genel olarak 'malzemeciden alıyorlar' düşüncesi hakim. doğru mu bilmiyorum.

    hakikat şu ki bu adamlar 1000-1500 tl arasında fiyatlara vapor formalar satıyor. bu piyasa da gayet güzel işliyor. tamam ülkede büyük bir kesimin vapor veya replica kalite forma alacak durumu yok, bunu anlayabiliyorum. ama alabilecek veya almak isteyen insanlara da 'bu sezon supporter tee alın, başka yok' demek çok saçma geliyor.

    ben koleksiyoncuyum ve koleksiyonuma t-shirtvari forma eklemek istemiyorum. o formaların sahada olanla uzaktan yakından alakası yok çünkü. özellikle turuncunun.
    futbolcuları tanımıyorum, ya da onları tanıyan birisini tanımıyorum. futbolcudan forma alamam yani. bu yüzden kulübün mağazasına bağlıyım, o ne verirse o. vermiyorsa da orada bir boşluk oluşuyor.

    galatasaray spor kulübünün haberi olsun, inşallah herhangi bir görevli buraya kadar okuyordur/okumuştur.
    bu sezon karaborsadan forma alıyorum. beni onlar oraya itiyor. üçünü de alacağım. çünkü boş bıraktığınız yeri başkaları çoktan doldurdu ve ekmeğini yiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın