• 469
    tescilli şikeci fenerbahçe kulübünün başvurusuyla ilgili türkiye futbol federasyonunun atanmış yönetiminin uzun zamandır bir karara varamadığı yalandır.

    bunun incelenip tartışılması bile tek kelime ile skandaldır fakat türk futbolunu yönetmek için en önemli kriterin ''şikeye bulaşmak olmak'' olduğu bir ülkede çok fazla da şaşkınlık yaratmıyor açıkçası.

    (bkz: yıldırım demirören)
    (bkz: nihat özdemir)
  • 470
    yeni sezon başlangıcıyla beraber yine bıçak gibi kesilmiş kahvehane goygoyu.

    hatta ali koç bir tık ötesine geçip "19 şampiyonluğumuzun sadece üçünü yerli hocayla kazandık" gibi itiraf niteliğinde bir açıklama da yaptı bu süreçte. 2021 2022 sezonunda fenerbahçe adına işler kötü gitmeye başlandığı ilk anda tekrar önümüze servis edilecek, bir delinin kuyuya attığı taşı elli akıllı çıkarmaya çalışacağız. şimdiden önleminizi alın.
  • 471
    maalesef kabul göreceğine dair düşüncelerimin tescilli şikecilerin yeni sezon formalarında yıldız olmaması nedeniyle daha da fazla arttığı yalandır.
    malumunuz halihazırda yıldız olan bir formayı düzenlemek zor. bizim 4 yıldızımızın ilk formalarda 3 yıldızın üzerinde sevimsiz bir şekilde durması gibi. formaları yıldızsız yaptılar ki daha sonradan eklemesi de kolay olsun.
    tabi benimkisi komplo teorisi ama bu federasyon varken aksi bir kararın çıkması da mümkün görünmüyor.
  • 472
    malum kulübün ''yıldızsız forma'' kararından sonra tff kanadından henüz ses soluk çıkmaması can sıkmaya devam ediyor. benim görüşüm; tff bu konuyu kabul etseydi, ali koç böyle tff düşmanı imajında bulunmazdı. aziz bey, nihat bey'i ali koç'a karşı savunmazdı... istediği alamayan ali koç, haftalarca bizim başkan ile tff'yi yerden yere vurmazdı. son olarak ilgili kulüplere bu şampiyonluk başvurusunun reddedildiği kararı sözlü olarak geçilmiştir, fazla gündem olmaması için süper lig başlaması ile birlikte yazılı açıklama yapılacağı en güçlü ihtimal.
  • 473
    kuvvetle muhtemel nihat abilerinin dahi onay veremediği yalandır. çünkü çok garabet durumlar var. 1 senede 2 şampiyon çıkması, bu organizasyonlar sürekli olmadığı için galatasaray'ın istanbul ligi şampiyonu olduğu yıllarda katılıp şampiyon olma şansı elde edememesi ve organizasyonların türkiye'nin tamamına yayılmaması gibi. nihat özdemir eylül 2019'da yaptığı açıklamada "burası türkiye" demişti bu konu hakkında. yani kılıfına uydurmaktan bahsetmişti ama aradan geçen 5 ayda muhtemelen kılıf bulamadılar uyduracak. bu yüzden de veremiyorlar sözde şampiyonlukları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın