• 10
    maçın istatistikleri:
    siena adına bo mccalebb 21 sayı, 1 asist ve 2 top çalmayla (2.si çok kritikti) oynadı. ksistof lavrinovic 18 sayı, 6 ribaund ve 1 top çalma ile pek verimli bir maç çıkardı. bir önceki maçın şüphesiz yıldızı david andersen, bu maçta çift hanelere ulaşarak 12 sayı kaydetti, 6 ribaund aldı ve 2 asist yaptı.

    olympiacos'da vassilis spanoulis zoru görünce tornistan etti resmen. 7 sayı, 4 ribaund (2'si hücum), 3 asist ve 2 top kaybıyla oynadı. amma sahada spanoulis namına ne vardı derseniz; valla arada topu eline aldı, öyle çocuk gibi sağa sola koştu filan. onun dışında şaşkın şaşkın bakınmakla geçirdi 31 dakikayı. pero antic 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma ile oynadı; tüm sayılarını ilk çeyreğin başlarında kaydetti. eh işte. georgios printezis ise 15 sayı, 6 ribaund ve 1 asist ile olympiacos'un en skorer ismi oldu ve verimliydi. acie law da 11 sayı ile çift hanelere ulaştı.

    hücum ribaundlarında olympiacos 17-2'lik bir üstünlük sağladı, ama bu ikinci şans toplarını etkili kullanamadı. top kayıplarındaki 12-7'lik olympiacos üstünlüğü de bize bir şeyler anlatıyor.

    maçı yaklaşık 5000 kişi izlemiş.

    "maç sonu ne dediler" sorusunun cevabı:
    simone pianigiani:
    olympiacos sonlarda geri döndüğünde oyuncularımın üzerinde son maçın etkisi vardı, ve bu gece biraz korkumuz vardı, ama bunun üstesinden gelebildik ve kritik basketler ve serbest atışlar bulduk. oyuncularım bu galibiyeti hakettiler ve şimdi pire'ye gidip bir galibiyet daha almak için hazırız. isteğimiz bu geceki inanılmaz atmosfere 5. maçı oynamak için geri dönebilmek. şimdi bütün baskı onların üzerinde. iki müthiş maçın ardından seride durum 1-1, ama kolaylıkla 2-0 önde de olabilirdik, 0-2 geride de olabilirdik, çünkü bu iki maçta ufak detaylar farkı yarattı. bu gece biz detayları iyi yakaladık ve galibiyeti aldık. iki maç da taraftarlar açısından izlemesi keyifli maçlar oldu. her şeyin olabileceği euroleague playoff'larındayız, çünkü müthiş takımlar sahaya çıkıyor. şimdi, oyuncuların fiziksel sorunlarının üstesinden gelip önümüzdeki haftanın maçlarına yoğunlaşmamız gerekiyor.

    dusan ivkovic:
    çok güzel bir maçtı, siena'yı tebrik ediyorum. bu geceye damgasını vuran lavrinovic oldu. ilk maça çok benzeyen, fakat farklı bir sona sahip bir maçtı. maçı, kontrolü kaybettiğimiz ilk yarıda kaybettik. maçın sonunda ufak tefek şeylerle kaybettik, ama takımım geri dönüş yapmak için büyük bir özveri gösterdi. seriye devam etmek için hazır olacağımızı gösterdik, fakat artık ev sahibi avantajına sahip olsak da bu çok zor olacak. ilk yarıda tempoyu daha fazla kontrol altında tutmak son anlara daha az sayı farkıyla girmemizi sağlayabilirdi, ama şimdi önemli olan önümüzdeki adımı düşünmek.

    acie law:
    mağlubiyetten ötürü üzgünüz, ama artık ev sahibi avantajı bizde. kötü bir ilk yarı oynadık, ama ikinci yarıda güvenimiz yerine geldi ve bir diğer müthiş geri dönüşe imza atmaya çok yaklaştık. en son saniyeye kadar savaştık, ve bu, kendi evimizde oynayacağımız diğer maçları da düşününce çok olumlu bir şey. kolay olmayacak, ama daha iyi defans yapmamız gerekiyor ve önümüzdeki günleri bu maçta yaptığımız hatalara çalışarak değerlendirmemiz gerekiyor. bu seri için benim güvenim var, ama yalnızca önümüzdeki maçı düşünmek daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın