• 102
    http://www.ntvspor.net/...azsa-david-trezeguet

    - bay abramoviç, dışarıda sizi görmek isteyen birileri var.

    * kimmiş?

    - türkiye'de birinci lige çıkan bir takım efendim, orduspor.

    * allahalla?! gençlerden birini mi kiralamak istiyorlar acep... e tutma dışarıda gelsinler tabii.

    . eefendiiim (türk girişi) nasılsınız roman beyciğim?

    * iyidir, hoşgeldiniz. ne içersiniz? novosibirsk vodkası alır mıydınız, havyar var çok taze...

    . niyetliyiz abraam be. sağolasın. su kafidir.

    *e iyi. bana vodka koy, onlara da su. hayırdır?

    . efenim biz lige süper lig'e yeni çıkan orduspor'dan geliyoruz. başkanımızın özel hediyesidir... evet. sonra açarsınız önce iş konuşalım.

    * oo hızlısınız heheh. peki madem, herhalde genç falan kiralamak istiyorsunuz.

    . yok yahu, anelka'yı alacağıdık.

    * anelka?

    . evet evet, aşağıda gördük, soyunma odasından çıkıyordu, 2.5 milyon veriyoruz yıllık dedim, öyle sevindi ki koşa koşa arkadaşlarına gitti hepsi ağızları kulaklarında şeyaptılar. sevenlerin arasına girmeyin.

    * tamam onunla anlaşmış olabilirsiniz de, bonservis?

    . oha ya. hala bonservis diyor! rusya'nın yarısı senin değil mi abraam?

    * olabilir de o başka bu başka.

    . bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak. yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakışmaz.sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum.sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.hıh.sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey.sen mi büyüksün.hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta.sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç.gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın.yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız.bizler birbirimizi seviyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma çocuklarıma.dokunma oğluma.dokunma gelinime.eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

    * güvenlik!!!

    (bkz: uçağın kalkış saatini beklerken yapılan anlamsız hareketler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın