• 20
    #367990 nolu entry'de geçen;

    --- alıntı ---
    yazık be. ulan yemiyor içmiyor o taraftar yeri geldiğinde seni izlemek için para biriktiriyor o sahaya geliyor. daracık kapılardan sidik kokusu arasında stada giriyor, deplasmanda kafasına taş yiyor. sen taraftar seni çağırdığında gitmiyorsun!!
    --- alıntı ---

    cümlelerine

    --- alıntı ---
    devre arası fener 20 milyon euro teklif etmiş; hani atıp tutuyorsunuz ya zor bela para biriktiriyoruz diye kaçınız bırakın takımınızı dininizi değiştirirsiniz o paraya acaba?
    --- alıntı ---

    şeklinde cevap vermiş yazar. kendisi kimin ne olduğunu bilmesi gerekendir. abel76'yı tanımadığı için o paraya din değiştirip değiştirmeyeceğini bilemeyeceğide aşikardır. o yuzden yazdığı entry'de (bkz: #368030) olsa olsa kendi üzerinden yorum yapmıştır. böylece parayı görünce dinini bile değiştirecek seviyeye gelebileceğini öğrenmemizi sağlamıştır.

    edit: yazmasam çatlarım. (bkz: #368030) aynı entry'de metin oktay üzerinden edebiyat yapılmıştır. metin bütün kariyerinde 300'e yakın gol atmıştır. belkide daha fazla tam rakam bilmiyorum. evet herkesin bildiği gibi karısına rest çekmiştir. ama tarihi bilmeden edebiyat yapılmasa komik duruma düşülmeyecek. zira metin oktay isteyerek futbolu bırakmadı, bıraktırıldı. alkole bu şekilkde başladı ve nerdeyse yaşıtı olup aynı dönemde top oynayan di stefano'lar, eusebıo'lar şatolarda yaşarken tofaş şahin'in içerisinde ölmüştür. çok mu sahip çıkıldı metin oktay'a bugun her cümlenin içinde kullanılıyor. ölmeden önce hatırlanıyormuydu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın