• 1906
    --- alıntı ---

    genellikle olumsuz sonuçlar aldığımız maçlardan sonra ortaya çıkan, "gitsin", "istifa etsin", "galatasaray tarihinin görürdüğü en kötü x" vs. tarzı, düz, niteliksiz, hiçbir malumatı olmayan, basmakalıp cümlelerle kişilerin sinirlerini bozmaktan başta hiçbir şeye yaramayan, galatasaray sözlük'ten hiçbir şey almayan, sözlüğe hiçbir şey vermeyen entry'ler artık sahipleriyle beraber sonsuzluğa karışacaktır.

    --- alıntı ---

    tarzı bir karar almış sanırım.

    şimdi ben burda yeniyim. 2-3 kişiyle tanıştım sadece, onun dışında gerçek hayatta tanıdığım kimse yok. zizonkovac falan kim bilmiyorum. tarafsızım yani bunu belirteyim öncelikle. hoş söyleyeceklerim çok da sallanmayacaktır muhtemelen. ama ben yine de söyleyim, içimde kalmasın:

    sözlük konseptini bildiğini iddia eden bir moderasyona sahip bu sözlük. bakıyorum modlog'a bol bol formata aykırı entry siliniyor, çalışıyor yönetim. bak daha yeni bir entry'm silindi bir şahıs adına yazdığım. üstümdeki 20 kişi maç bkz'ı vermiş. bense vermemişim. onlarla aynı dakikalarda yazdığım, herhangi bir maymunun bile üstteki 20 kişiyle aynı maçtan bahsettiğini anlayabileceği, yaklaşık 400 kelimelik entry niteliksizmiş. tamam sözüm yok. sözlük formatıdır.

    peki sözlük formatında "galatasaray tarihinin gördüğü en kötü x" deme özgürlüğü yok mu? bu özgür düşünceyi engellemek değil de nedir? yarın bir gün sizin kafadan biri "bana hakaret ediliyor burda!!1!1!11!bir!" diye kapattırırsa burayı ağlarsınız "düşünce özgürlüğü nerde, sansüre hayır!" falan diye. şöyle bir şeyi hayal edebiliyor musunuz mesela, "ssg'nin kararıyla ekşi sözlük'te güneydoğu'da yapılan operasyonlar bitene kadar türk silahlı kuvvetleri'nde görevli çaycı bile eleştirilmeyecek." diye bir şey yazıyor ekşi sözlük'te...

    sözlükte infiale sebep olduğunu düşündüğünüz insanlar vardır, onlarla kişisel olarak konuşursunuz. ama ya ben x kişisinin gerçekten galatasaray'ın gördüğü en kötü otobüs şöförü olduğunu düşünüyorsam?

    darbecilik oynamayın demiyorum, hobi olarak yine oynayın ama, sözlük formatını rafa kaldırın o zaman da kendi sözlük formatınızı icat etmiş olmayın. inci sözlük formatını benimseyin mesela. bak bu eğlenceli olur işte.

    edit: önceki entry'lerimden anlaşılabileceği üzere bu bahsettiğim tarzda yazım yoktur. ben tarafsızım dedim bak! vurmayın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın