• 1
    yavaştan yavaştan kurulmaya başlanması gerekendir. ultraslan'ın durumunu görüyoruz, koreografiden başka yaptıkları bir şey yok. yaptıkları tezahüratlar ortada, hadi onu da geçtim artık tezahürat bile yapmıyorlar. ee, takımı kim ateşleyecek arkadaş? adnan polat, sakat futbolcular falan mı bağıracak? gerçi kombinelerini, biletlerini satan bir ultraslan'dan ne beklenir, orası da meçhul.

    bir kaç senedir ultraslan çok büyük bir düşüş içinde. özellikle alpaslan dikmen'in vefatından sonra bir yokuştur iniyor, artık inecek yerleri kalmadı. dipteler. bir daha da toparlanamazlar, ister toplantı yapılsın, ister başka bir şey yapılsın. ultraslan artık bitmiş gibidir. çok zordur toparlanmaları, hem de çok. ultraslan bittiyse onun görevini kim üstlenecek, yürüyedur'un geri gelmesi gibi bir ihtimal yokmuş. o zaman yeni bir grup kurulmalı; gerçekten de adam akıllı kişilerin oluşturacağı, bilinçli tezahüratlarla, bilinçli bir şekilde takıma destek verecek bir grup. neden biz bu grup olmayalım? aslantepe'ye kadar oluşabilir bu mesele bence. çok da güzel olacağına eminim.

    ultraslan eski haline dönerse, ne ala. hiç gerek kalmaz ama özellikle bu sezon gördük ki bu durum gerçekten de çok zor. yapılan toplantıların da pek bir faydası olmamış sanırım.

    not: tribün grubunun ismi tabiki de galatasaray sozluk olmak zorunda değil. ben sadece başlangıç için böyle bir başlık açayım dedim. umarım gönüllüler vardır. yoksa bu ultraslan'a kalırsak, işimiz iş..

    editle gelen not: bu sadece bir fikirdi. henüz ortada bir şey yok. zaten böyle bir sorumluluğu kaldırabilecek biri değilim. büyüklerimizin sorumluluk alıp, böyle bir çalışma yapması gerekir sanırım. hatta ultraslanla bile görüşülebilir bu fikir. kendi, nacizane fikrimi paylaştım. aman bölücü falan diye adımız çıkmasın. al başına bela sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın