resim
Diego Armando Maradona
Görev:Teknik Direktör
Doğum:30.10.1960
Ölüm:25.11.2020 (60)
Uyruk:Arjantin
  • 68
    dünya'nın en iyi futbolularından biri, hatta dünya'nın en iyi futbolcusu olarak gösteriliyor. ben izleyemedim, göremedim futbolculuğunu doğrusu. gördüklerim bir kaç videoyla sınırlı o kadar. atletico madrid maçında servet'in agueoro'yu sakatlamasıyla ilgili şu sözleri söylemiş;

    "bir yıldız futbolcunun kafasını tekmeleyen savunmacıya çok az rastlanır. maalesef servet gibi kazmalar futbolcu oluyor"

    her ne olursa olsun, resmi bir kurum aracılığıyla birine hakaret etmek bence pek de hoş bir davranış değildir. tamam, servet'in yaptığına bir şey dediğim yok, hele hele insanın damadı olunca o harekete maruz kalan kişi daha büyük bir acıdır muhakkak. hadi maçtan hemen sonra, o sinirle bu açıklamayı yapmış olsa yine bir şey demezdim de ama bu kadar zaman sonra, ne bileyim enteresan, hele hele maradona'ysan. gerçi maradona diyoruz ama, doğrusu yeni nesilin çoğu onu uyuşturucu, alkol problemleriyle tanıyor. pek de iyi bir örnek olduğunu söylemek zor bana göre. yanlış anlaşılmasın, maradona sanıldığı kadar iyi oyuncu değil falan demek istemiyorum. sadece bazı yönlerini hatırlatıyorum bu konuşması üzerine. ayrıca şunu söylemek isterim kendisine, keşke okuyabilse. "eğer alkol kullanan, çıplak pozlar veren, uyuşturucu bağımlısı olan ve daha bir çok polemiğe konu olan, sporcuya yakışmayan hareketleri bulunan bir futbolcu dünya yıldızı oluyorsa, servet hayli hayli futbolcu olur."

    şimdiye kadar bir kez görmedim doğrusu servet'i sağda solda, magazine konu olurken. sümük fırlatması dışında kötü bir tarafı yok bana göre.* ayrıca herhalde maradona, servet'in, atletico maçının ilk yarısı biter bitmez aguero'nun yanına gitmesini görmemiş..

    not: eminim bir kaç kişi, ne diyor lan bu? sen kimsin ki maradona'yı kötülüyorsun tarzı yorumlar getirecektir kendi kendine. neyse, bir şey demiyorum hadi..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...radonann-servet.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın