resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27941
    17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçı icin konusuyorum. linc yiyecegimi de biliyorum. evet yönetim elini taşın altına koymuyor, yetersiz olarak adlandiriliyor. sonuna kadar katılıyorum. ancak, görevini yapmayan bir yönetim varken, kendisi de görevini yapmamıştır. yönetime salladi iyi guzel hos, ancak su maca zerre hazirlanmamis cok belli. kendisi gorevini yapmamistir, oturup calismamistir. 3 kurusluk besiktas takimina yeniliyorsa oturup sapkasini önüne koyup dusunecek. bir de hocasi da ganyanci sergen olan bir takim.

    2021 mayista kongre mi var? buyursun koysun adayligini nasil yoneticilik yapilir gostersin. herkes isini duzgun yapacak. yonetim de, hoca da futbolcular da.

    daha once de bu başlığa yazdim. en basit istatistik. besiktas'in galatasaray'a attigi son 13 golun 12si 2. yarida gelmis diye. simdi 15 golun 14u oldu.

    su istatistik bile birsey anlatiyor.

    sahaya nasil ciktik, ilk yarida topu tutup 2. yarida isi bitirmek uzerine. feghouli yok, donk yok. burada bile bir hata yaptigi cok acik. bitir ilk yarida isi 2. yarida tut oyunu. yok! neden? neden yok. cunku dersine calismamis. bu kadar.

    oyle her kaostan sonra takimin toparlanmasi, kenetlenmesi vs. tutmaz. olmadi bu sefer.

    edit; imla mimla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın