aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6147
    hocadan özür dilemediler. çünkü özür dilemenin erdem olduğunu, yeri geldiğinde incittiğin bir insandan özür dileğinde aşağılanmış olmayacağını bilen insanlar yok buranın yönetiminde.

    hoca transfer listesini açıkladıktan birkaç gün sonra göksel gümüşdağ'a demediğinizi bırakmayın, onunla transfer görüşmesi kesinlikle yapılmasın diye birilerinin paspası olun, arkanıza taraftarın desteğini de almak için aralara yalı çocuğu falan diye ifadeler serpiştirin.

    ama ondan sonra bizim tarafımız kesinlikle belli, fatih hoca ve onun istediği transferlerden yanayız diye açıklama yapın. çevir kazı yanmasın amk. göksel gümüşdağ'a bir tek sövmediğiniz kalsın ama hocanın istediği transferlerden yanaymışlar. hocanın istediğiirfancan kahveci vevisca'yı kimden almayı düşünüyorsunuz amk, mahmut tekdemir'den mi ?

    ondan sonra bizim birilerine maşa olduğumuzu düşünen şerefsizdir. lol. insanları aptal yerine koyacağım diye kendileri aptal yerine düşmüş oluşum. ne futbol takımının ne de taraftarın gözünde bir parça saygınlığı kalmadı. tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın