2020-21 Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçı
20:45 Yeni Malatya Stadyumu
6 - 7
Penaltılar Sonucu
  • 34
    mac saatinde hava sicakliginin 2 derece, havanin yer yer parcali ve genel olarak acik beklendigi ancak nem oraninin %98 oldugu mac. o nem oraniyla hic sportif müsabaka yapılacak durum yok. havanin %98'i su buharı. acikcasi futbol namına cok birsey beklemiyorum. sakatlik, hastalik vs olmadan iki takim da mucadeleyi tamamlasin yeter. ha galatasarayimin kazanmasi her halukarda istedigim sey onu da atlamayalim.

    edit: bagil nem %98 hatta %100 diyelim artik havanin taşıyabileceği su buharinin maksimum seviyeye ulasmis halidir. bu durumda mesela buharlasma olmaz. terlediginiz zaman teriniz kurumaz. yapisir kalir. vucuda ek bir hacim yukler. ozellikle acik hava ve kış ise bu durum cidden sagliga zararli. bagil nem orani en ideal %40 ila %60tir. bu seviyelerde solunuma bagli sikintilar ve rahatsizlanma durumu minimumdadir. ama bagil nem orani 60'in uzerinde 100e dogru gittikce cigerler daha cabuk yorulur.

    ek olarak emre taşdemir ve olcay şahanoyuna girdikten sonra tekrar cikmak zorunda kaldi. kas sakatligi maalesef. saha da berbat, hava da berbat. hepsi ust uste geldi. sacma sapan bir ortam. hic oyle yook irfancan olayi yok yonetim hoca bilmem nesi oyuncular etkilenmis olaylarina girmeye gerek yok. ortam ve sartlar uygun degil. korktutum basima geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın