• 7653
    kendi kulübünün de sütten çıkmış ak kaşık olmadığını bilmesi gereken taraftardır. türk futbolu bir bok çukuru ve sen de ben de biz de bu çukura bok taşıyoruz. çünkü başka bir şansımız yok, coğrafyada herkesin ulaşabildiği tek eğlence bu çünkü.

    ne biz temiziz, ne fenerbahçe, ne beşiktaş ne de bir başkası. bu ülkede burada atanmış dediğimiz, ondan bundan emir alıyor dediğimiz beşli çetenin birlisi tff'de oy birliğiyle göreve geliyor. senin delegen nihat özdemir'e oy veriyor. fenerbahçe eskisi, iktidar yanlısı nihat özdemir tff'ye başkan olsun diye oy kullanıyor. kulüpleri devletin köpeği yapacak bankalar birliği borç yapılandırma anlaşmasına elinde tuzlukla sen koşuyorsun. durduk yere gidiyorsun başakşehir'in hakkını savunmaya koşuyorsun "kara gece" diye, sanki başakşehir kendini savunmaktan acizmiş gibi. yahu başakşehir senden güçlü, farkında değil misin? iki hafta sonra hakem hatasıyla kazanılan puana da gidip "kulüpler birliği açıklaması hede hede" dersin.

    sen de ben de o da bu boktan düzenin değirmenine su taşıdık. ben artık sıkıldım. ben artık zamanında bana haksızlık yapıldı diye rakibime yapılan haksızlığa oh olsun demekten sıkıldım. ben artık amigo gibi atışan bir haltı başaramamış tv kaşarlarını, muhabir yetmelerini görmekten sıkıldım. fetöydü, devletti, stadını o yaptı, şikeyi sen yaptın, transfer şikesiyle şunu sattın muhabbetinden sıkıldım. yahu adamlar kılıfına uydurup italya'ya iki topçu sattı yeri göğü ayağa kaldırdın, kendin kılıfına uydurup "kiralık" oyuncunu "kiraladığında" yönetim başarısı oldu. ben insanların sırf tuttuğu takım diye tutarsız tutarsız hareket etmesinden de sıkıldım. bu içine tükürdüğümün türk spor medyasından sıkıldım.

    görmek istediğim taraftar profiline girmek istiyorum, öyle yapınca da ben ve umarım benim gibi düşünenler burada objektif olacağım diye takımını her ortamda ezdiren taraftar yaftası yiyor. bombok bir taraftar oluşumu var ülkede. o kadar boktan ki, ülkenin spor tabanlı en nezih platformu olan gss bile bu boktan kitleye maruz kalıyor. siz öyleyseniz ben sizden değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın