• 6
    ergin keleş ilk yarıdaki firsatlari degerlendirse cok daha farkli bir ilk yari izleyebilirdik. mac da kopar giderdi muhtemelen. mesela korneri kullanan atalay'in ergin'e al da at dedigi orta bunlardan biri.

    yalniz su adanaspor'da ileride ozegovic de olsa 1. lig seviyesinde 10 numara hucum hatti olacakken, o defans oyle facia ki evlere şenlik.

    70. dakikada atalay oyundan cikti. cok etkiliydi, hareketliydi. bu durumda kondisyon bu seviyelere kadar cikmis durumda. haliyle 90 dakikalik kondisyon seviyesini tamamlamadan enerjisini verimli ancak bu kadar kullanabiliyor. hepi topu 20 dakikasi kaldi eksik olarak. kondisyon seviyesini 90 dakikaya çıkardığında cok daha hareketli, cok daha patlayici kosular yapan bir atalay izleyecegimizden suphem yok. yavas yavas takimda yerini saglamlastirmaya basladi. kendine guveni de geliyor. hem oyun seviyesini hem de kondisyon seviyesini beraberce yukseltme anlayisini kavramis durumda.

    2. yarida takim olarak futbol oynayama istegi adanaspor adina olumlu yondeydi. ama basta da dedigim gibi o defansla maalesef ust seviyede tutunmalari zor. neyse bizim zaten lejyonerimiz atalay oldugu icin onun adina gayet olumlu ve sevindirici bir gelisim mevcut. seneye de avrupa'ya gider de, temelini daha da saglamlastirirsa cok daha iyi yerlere gelecektir. oynayadursun.

    mac sonucu da beklendigi gibi boluspor lehine. 3-2 . e hep diyoruz ac ayi oynamaz diye. adanaspor'da maaslarin verilmedigi zaten bilinen bir gercek. su asamada takim halinde oyun olarak degerlendirmek de ne derece dogru cok da emin degilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın