• 25827
    taş gibi bir stoper hattına sahip takımdır. donk, marcao ve luyidama üçlüsü ayrı ayrı da değerlendirilse, beraber de değerlendirilse ligin en iyi üçlüsü diyebilirim. hepsinin kendine has özellikleri var ve en önemlisi birbirlerinin eksiklerini kapatabilecek, hatta oyun yapımızı değiştirebilecek tarzda özelliklere ve etkiye sahipler. bunun yanında beklerimiz de ortalamanın üstünde diyebilirim. iyi diyebilir miyim bilmiyorum ama ortalamanın üstünde olduklarını düşünüyorum. bu çok ciddi bir avantaj çünkü takıma güven veriyor. atacağımız her gol bizi 3 puana yaklaştırıyor. bu da direncimizi ciddi anlamda arttırıyor. bu hat şampiyonlar ligi çeyrek final mücadelesi verdiğimiz sezonda olsaydı neler oldu merak ediyorum çünkü şu an sahip olduğumuz bu stoper rotasyonu son dönemlerin, belki de galatatasaray tarihinin en iyi hattı(2000 senesi hariç denebilir, denmeyedebilir de. biraz duygusalız o konuda).

    hücum gücü de fena değil bu takımın ama orta sahada eksiği var. taylan'ın performansı tatmin edici olmasına rağmen yanında bir tane bile orta sahaya direnç katabilecek bir isim yok, hepsi idare edecek isimler. devre arasında seri bir kanat ve iyi bir merkez orta saha alınırsa şampiyonluğumuz kesin gibi duruyor ama şu şartlarda lig uzun, bu kadro ligin sonuna yetebilir mi emin değilim.

    son olarak söylemeliyim ki takımın şampiyon olabileceğini düşünsem de çok umutlu değildim. geleceğe dair pek bir umudum yoktu ve bunu birçok kez buraya yazmıştım. fatih terim beni yanıltacak gibi duruyor çünkü takım birdenbire ayağa kalkmış durumda. nasıl yaptı bilmiyorum, bu öyle 2-3 yeni oyuncu entegre etmekle olacak iş değil. umarım yanıltmaya da devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın