• 6483
    çok kritik bir dönemeçte olan biricik aşkımız. covid-19 salgını bütün dünyada birçok alanda büyük ekonomik yaralar açtı, açmaya devam ediyor. türkiye özelinde bakarsak zaten salgından önce de uzun süredir devam eden bir döviz krizi var. ekonomik olarak pamuk ipliğine bağlı olan spor kulüplerimiz de bütün bunlardan payını alıyor. bazı dünya devi kulüpler bizim kadar etkilenmese de bizim bu salgından çokça etkileneceğimiz aşikar.
    bu kritik eşikten bizi daha az yarayla çıkaracak olan şey ise futbolda başarıdır. türkiye’de futbol, spor kulüplerinin en büyük gelir kaynağı. futbolda şampiyonluk demek büyük bir gelir demek. salgının da etkisiyle sponsorluk gelirleri düşebilir. bu düşüşü yaşamamak için başarılı olmalıyız ve en büyük reklam olan şampiyonlar liginde olmalıyız. camiamız içinde herkese önemli görevler düşüyor. yönetim, hocamızla beraber doğru hamleleri yapmalı ve önümüzdeki “bariyerleri” kaldırmalı. taraftar olarak bizlere düşense sonuna kadar destek olmaktır. tabii ki her işi alkışlayacak halimiz yok fakat olumlu bir sinerji yaratmak bizim elimizde. bu kritik sezonda başarı demek daha aydınlık bir gelecek demek.
    bunların bilincinde olarak medyanın yalaka algıcılarına fırsat vermeyelim, üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmış oluruz. hep destek tam destek anlayışıyla bu kritik dönemeci yarasız atlatacağımıza inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın