• 25727
    (bkz: #3015790)

    şu zamana kadar bu sözlükte kimsenin fikrine karşıt görüş bildirmedim. ama bu entry’den sonra söz söylemem gerektiğini düşünüyorum. duran top, kenar top, akan oyun, set oyun, kanat hucümu gibi bulabileceğimiz bütün pozisyonları 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçı‘nda bulduk.

    yazarımız ise ilgili entry’sinde 9 hafta boyunca organize golümüz olmadığını söylüyor. * her yoruma saygım vardır, her düşünceye saygım vardır ama hangi akla hizmete organize bir golümüz olmadığını söyleyebiliyor ?

    durumu şöyle açıklayayım. galatasaray bu sezon oynadığı 12 resmi maçta 18 gol attı. 4 tane penaltı golü harici diğer 14 gol de asist sonucu geldi. üstelik bu asistler bilerek görerek verilen asistler. yanl bir oyuncumuza çarpıp gol atanın önüne düştü gibi bit durum yok. ligde başka hiçbir takımın böyle bir istatistik sahibi olduğunu düşünmüyorum.

    yazarımıza 2020-2021 sezonunda oynadığımız gaziantep maçında emre kılınç’ın, neftçi maçında diagne’nin, hajduk maçında babel’in, erzurumspor maçında belhanda’nın, sivasspor maçında atılan her iki golün ve hatta berbat oynadığımız ankaragücü maçında ki golümüzü tekrardan izlemesini tavsiye ediyorum.

    kendisinin organize atak anlayışını anlayamadım. herhalde caner’in orta kesip gökhan gönül’ün kafayla attığı gol kendisi için organize goldür.

    10 eksikle oynadığımız üstelik neredeyse 10 as oyuncumuz olan eksiklerle oynadığımız 23 kasım galatasaray kayserispor maçında ileri hattımızı söylüyorum. 2 kanat oyuncusu (feghouli ve kılınç), 2 on numara (akbaba ve taylan) ve 2 santrafor (diagne ve oğulcan). böyle bir oyuncu grubunu 4’lü defansımızın önüne koyduk. buna rağmen 30 şut çekip kalemizde 3 şut gördük. karşı karşıya en az 5 pozisyon var.

    böyle bir maçtan sonra bile yangın çıkarmak bana çok art niyetli geliyor. bütün yorumlara saygı durmamla birlikte bu gece çoğu yazar tarafından yapılan yangına asla ve asla katılmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın