• 389
    yarın önemli bir avrupa maçı var. pazar günü ise fener derbisi. takım sezona oyun ve fiziksel anlamda iyi başlamış, hoca yönetimle olan sorunlarını geride bırakmış gibi tamamen sahaya konsantre, her şey yolunda gidiyor ve bu tabi ki topuğumuza sıkmayı sevdiğimiz için birilerinin zoruna gidiyor ki bu başlık hortluyor, sağda solda millet istifa istiyor. tam olarak bir ergenlik belirtisi benim gözümde.

    istifa isteyen saygı değer arkadaşlar sanırım bu fotoğrafta olanlardan biri. https://gss.gs/yS4.jpg

    ek olarak, transfer yapamadığı için eleştirilen yönetim, marcao, luyindama gibi ilerde iyi para edecek adamları bonservisiyle almış, herkesin bir zamanlar istediği babel'i bizim için saçma şartlar dahilinde olsa da getirmiş, geçen sene nzonzi, seri, lemina orta sahasını kurmuş, 3 senede 2 şampiyonluk elde etmiş ki geçen sene pandemi olmasa 3 te 3 olacaktı belki (tabi en büyük pay hocanın). yönetimin tabi ki ciddi hataları da var biz camia harika yönetiliyor demiyoruz. hocaya sahip çıkma anlamında, haramzede hakemlerin alenen yaptıklarına tepki verememe anlamında ve transfer anlamında mutlaka eksikleri var olacaktır da ama şu dönemde yönetim istifa demek çok şımarıkça ve ergence bir tavır dediğim gibi. bu arkadaşlar sanırım özhan canaydın, adnan polat, dursun özbek zamanı yaşadığımız hem sportif hem mali hem idari rezaletleri unutmuşlar ya da tanıklık edememişler bu dönemlere.

    az sakin olun abicim. çok şükür uzun bir aradan sonra hocanın aklı sahada, takım oturmuş gibi, sahada statiklikten uzak, sağa sola koşan, yerinde durmayan sarı kırmızı formalı adamlar izliyoruz uzun bir süre sonra. bi soluklanın. tabi ki eleştirinizi yapın ama bu istifa mistifa muhabbetleri şu anda çok boş ve zamansız.

    bu aralar haftada 2 galatasaray maçı var şükür allahıma. açın taylan'ı, marcao'yu izleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın