• 39124
    "sixt bize müthiş bir teklif yaptı. 2 yılda 40 milyon tl'yi aşkın fiyatla göğüs sponsoru, kardeş şirketi magderburger ise 18 milyon tl ile geldi. 60 milyon tl'yi aşkın bir katkı. bu örnek davranıştan ötürü teşekkür ediyorum"

    "lemina kardeşimiz bize hizmet verdi. bidiğim kadarıyla teknik ekibin planlarında yok. falcao ile devam edeceğiz. kendisi indirim de yaptı. seri için düşünüyoruz."

    "sevgili fatih hocamız resmi olarak arda'yı bizden istedi. biz de görüştük ve arda sağolsun, 'boş mukaveleye imza atarım' dedi. biz de fırsatı değerlendirdik."

    "bizim teknik direktörümüz, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. hocamızın söylediklerini dikkate alırız"

    "futbolcular önce galatasaray'a gelir, bizimle anlaşamazsa 2-3 kat fiyata başka yere gider. galatasaray, türkiye'de futbolun kıblesidir. önce galatasaray'a gelirler."

    "ben fenerbahçe ile yarışın içerisinde olmak isterim. beşiktaş ve trabzonspor ile aynı şekilde. bundan rahatsız olmam, zevk alırım. ama ben kuralları çiğnersem, şike yaparsam bana ceza verin.

    "dünyanın en büyük taşıt kiralama şirketlerinden olan sixt, bize müthiş bir teklifle geldi. 2 yılda 40 milyon tl'yi aşkın bir tutar ile forma göğüs sponsorumuz oldu. galatasaray ve türk futbolu adına kendilerine teşekkür ediyorum."

    "siz bir kural koyuyorsunuz, kafanıza göre değiştiremezsiniz. 'ben buna uymam, aşarım. cezayı da ödemem' diyemezsiniz. bunu fenerbahçe için söylemiyorum. biz kurallara uymak zorundayız. kurallara uyulmazsa anarşi olur."

    "allah bizi başkalarının anlaştığı futbolcuyu kandıracak durumdan korusun. ahmet'i kandıramaz, mehmet'i kandırabilirsiniz. siz bir futbolcuya 2-3 kat para ödeyip sonra 'bana ceza veremezsiniz' diyemezsiniz."

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın