• 132
    12 numara,antu,çarşı ve diğer derin galatasaray müptelalarına faideli bir bilgi vericem. kopyalayıp kendi mecralarında yayınlayabilirler.

    evet 'derin galatasaray' var! 1.dünya savaşı öncesi arşidük ferdinand'a bosna'ya gitmemesi gerektiğini ileten de, napolyon bonapart'ın st.helena adasında sürgündeki evinin banyosunu kullanmayıp yaz kış bahçede yıkanması gerektiğini yoksa arsenikle zehirleneceğini napolyon'a uçuran da onlardı.

    peki derin galatasaray nerdedir?

    tam olarak geçenlerde ibb'nin yağmur suyu kanalı yapmak için tesadüfen bulduğu 1890'lardan kalma su kanalında ikamet etmektiydiler. yeryüzünde her yere operasyon yetkisi olan interpol,cia,mossad vs. teşkilatların oraya bakmaları uluslararası anlaşmalarla yasak olduğu için yıllarca uefa ve fifa'daki operasyonlarını burda icra ettiler.

    ibb'ce yapılan altyapı çalışması ''birileri'' tarafından onlara haber verilince şimdilerde 1910'lu yıllarda ittihatçıların ani bir durumda ülkeyi terketmek için yaptığı alibeyköy-hasdal eski su kanalında ikamet etmektedirler. yine burası da yıllarca kimsenin çalışma yapmayı aklından geçirmediği güvenli bir yer olarak seçilmiş. böyle tehlikeli adamlardır işte bunnar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın