aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5906
    https://twitter.com/...949402690650114?s=21

    --- alıntı ---

    kamuoyuna!

    ülkemizin salgınla her alanda yoğun bir mücadele gösterdiği ve resmi makamların açıklamaları doğrultusunda temkinli bir normalleşme sürecinin tasarladığı bu günlerde; galatasaray düşmanlari temkinsiz, tedbirsiz ve ahlaksizca normalleşti ve iğrenç algı oyunlarına pek ara vermeden başladı bile.

    ====

    salgın başlangıcında spor bakanlığı ve tff'nin "risk yok, maçlar normal oynanacak" talimatına istinaden tedbirleri alan, ardından risk nedeniyle seyircisiz oynama kararı gelince bir adım ötesinde daha keskin önlemler talep eden kulübümüzün o günlerde nasılda yalnız bırakıldığı hafızalarda tazeliğini korumaktadır.

    ====

    o dönemde kafasını kuma gömüp ses çıkarmayanların, bugün bir anda sağlik gönüllüsü kesilerek insan taklidi yapmayi başarmalari sevindirici, ancak bunu yaparken kimsenin camiamıza dil uzatmasına müsade etmeyiz.

    ====

    öncelikle ülkenin en üst makamlarından "normalleşme" takviminin ortaya koyulduğu bugünlerde, tff'nin de bir takvim belirlemesini son derece olağan bir durum olarak görüyoruz.

    ====

    oyuncuların çok uzun süredir antreman ve maç eksikleri nedeniyle ligler yarın başlayamayacak. ama 40 günlük takvim hem bu eksiklerin kapatılması, hem salgının seyrini izleme, hem sporcu ve toplum sağlığı yönünden gözlem yapmak ve ligin geleceğiyle ilgili yeni kararlar verebilmek adına uygun bir süredir.

    ====

    bu süreçte öncelikle herşeyin ülkemiz adına iyi gitmesini ve sadece salgın belasından kurtulmayı diliyoruz. aksi bir durumda ise daha önce herkesin susup pozisyon almaya çalışmasına rağmen yine en katı önlemlerin alınmasını yine biz talep ederiz.

    ====

    ancak bugün sevimli çocuk kisvesine bürünüp sağlık duyarı yapan ve camiamıza iftira atan yali çocuğunun çocuklarinin yakın geçmişini kamuoyuna ara ara daha hatırlatmak lazım geliyor ki ne olduklarini unutup ahlak satmaya kalkmasinlar.

    ====

    aylar önce ülkemizi derinden sarsan elazığ depreminde, depremden en çok etkilenen şehirlerden malatya'da onca risk ve acıya rağmen "maç oynansin yariş etkileniyor" diye ağlayanlar bunlar değil miydi?

    ====

    kendi rezil, başarisiz ve vizyonsuz yönetimi unutulsun diye nihat abisini bile yalandan düşman yapıp taraftarını sokağa dökme tehditleri savuran yalinin başarisiz çocuğunun bugünkü tavrı samimi olabilir mi?

    ====

    sadece birlik ve beraberlik gereken bugünlerde böyle bir açıklama yapmaktan hicap duyuyor ve kamuoyunu meşgul ettiğimiz için özür diliyoruz. ancak malum odakların birlik ve beraberlik bir yana, şu ortamda dahi camiamızı içine düştükleri bataklığa çekme çabalarına sessiz kalmamız söz konusu olamaz.

    ====

    tekraren sürecin ülkemiz ve milletimiz adına en olumlu şekilde devam etmesini, gidişatın titizlikle takip edilmesi ve her bir insanımızın sağlıkla bu süreci atlatması en büyük temennimizdir. aksi durumda ise konunun en yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

    #senağlamadayanamam ağlama kanaryam sana kıyamam!

    #ultraslan

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın