• 37394
    "bence utanç verici bir gece yaşadık. çok fazla futbolun konuşulmasına gerek yok. futbolun konuşulacak bir durumu yok. sonuçta dünyanın içinde bulunduğu bir sağlık problemi var. böyle bir karar verildi ve maç taraftarsız oynandı. bizim canımız yok mu, burada oynuyoruz?"

    "arkadaşlarımız, rakip takım, burada çalışanlar, herkes bu riskin içinde. eğer böyle bir sağlık problemi ve sıkıntısı varsa taraftarın gelmediği bu maç neden oynanıyor?"

    "avrupa'da örnekler çok açık. avrupa'da ligler erteleniyor, maçlar oynanmıyor; ama bizde maçlar oynanıyor. ben bunu anlamış değilim. yapılan hem bize hem taraftarlara saygısızlık, galatasaray beşiktaş derbisini bekliyor taraftarlar, maça gelebilmek için, bizi seyredebilmek için para biriktiriyorlar."

    "diğer taraftarn başakşehir - trabzonspor arasında ligin kaderine etki edecek çok önemli bir maç oynanıyor ve bu maçlar taraftarsız. biz bu sağlık probleminin içindeyiz. demin de dediğim gibi bize saygısızlık. avrupa'da bütün ligler ertelenmişken, biz neden bu maça çıkıyoruz? bu derbiyi bekleyen, bugünü bekleyen taraftarlara da çok büyük saygısızlık yapıldı diye nitelendiriyorum."

    fernando muslera

    (bkz: 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın