resim
Felipe Jorge Loureiro
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bangu-RJ
Yaş:46
Uyruk:Brezilya
  • 131
    çalım atmayı kendisinden öğrendiğim brezilyalı, galatasarayımızla cok kısa sureli birlikteligi olmus eski futbolcumuz.

    sol tarafta görünce 2002-2003 sezonuna gittim birden. o donemde de bana son model bilgisayar alinmisti. hatta hic unutmam ben bu parayla evin mobilyalarini yenilerdim adam akilli kullan diyen annemin sesii hala cinlar kulaklarimda. o zaman yeni yeni video falan buluyorduk sagdan soldan, tv kartiyla kayit falan yapiyoruz. maclarin ozet goruntulerini, genis ozetini falan buluyoruz indiriyoruz. hatta kafa vurmayi rivaldonun goruntulerinden ogrendim. boyle belden destek alarak, gorerek, atacağın yeri tespit ederek.

    neysw gelelim bizim felipeye, ben de ileri geri sara sara, 10larca felipe çalımını izleye izleye, mahallede, okulda, hali sahada uygulaya uygulaya aklima kazimistim. hala da ara ara yaparim o calimi. hele ayakta krampon varsa cim sahada yeri resmen destek alarak yapmasi daha zevkli. bilen ya da deneyen bilir. hatta amatorde oynamam icin cagiran hocaya bunlari soylemistim. o da yapamazsan kovarim demisti. yapmistim da bayagi bi begenmisti. tabii sonra ben okumak zorundayim hocam dedim de yoluma devam ettim.

    o degil de, keske futbolcu olmak icin hevesim olsaydi. simdi futbolunun son doneminde hala iyi bir takimda oynuyor olurdum. zira zeka vardi. futbolcularin maalesef cok cok buyuk bir cogunlugu -en azindan bizim ulkemizde- ortalama ya da alti seviyede. ne yazik ki. bir kere analitik dusunemiyorlar. felipe de boyleydi. ulan madem bu yeti yok sende, biraz azimli ol, biraz hirsli ol bari de acigini oyle kapat. senden onceki hagi oyle degildi ama bak. zeki adamdi. haliyle yatisa gecmeye hakki vardi. bak sergen de oyleydi. ulan laf lafi acti nerelere geldik. bu entrynin bitecegi yok. yazmaya yazmaya entari girmeyi unutmusuz.

    edit: o yillarda 1 mp3 sarki 1 saatte iniyordu. 10 saniyelik video icin 1 gun ugrastigimi bilirim. hani buna gore dusununce cok buyuk ahmaklik etmisiz o emekleri bosa atmisiz eski arsivlere gereken degeri vermedigimiz icin. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın