• 2838
    dünyanın en anlamsız gerekçesiyle oyuncu satamadıkları için eleştrilen yönetim.

    mustafa cengiz yönetimi özelinde değil hiçbir yönetim bu konuda eleştrilemez. oyuncu gitmek istemedikten sonra gitmez bu kadar basit. bu adamlar canlı hepsinin kendi fikirleri, tercihleri var senin salonundaki biblo değil canın isteyince yerini değiştiresin. lens beşiktaş'tan 2.2 milyon euro alıyor hadi satsana lensi. fenerliler her gün alper'e git diye yalvarıyor adam gitmiyor yerli oyuncu olmasına rağmen onu bile ikna edemediler. real madrid bale'i satabiliyor mu?

    bu yönetim n'diaye'yi, rodrigues'i, ozan'ı, gomis'i, fernando'yu satmadı mı? bu adamlar nasıl gitti? performansları vardı çünkü. 33 yaşında yürüyen mariano'yu, 33 yaşında nagatomo'yu sözleşmelerinin bitimine 6 ay varken kim niye alsın? bu oyunculara bizim verdiğimiz parayı kim verecek? belhanda'ya teklif geliyor adam gitmiyorum diyor nasıl satacaksın? diagne'ye arabistandan teklif geliyor adam 5 milyon almadan gitmem diyor ne yapacaksın?

    adamlar 2 sezondur 5 ayda bir takım kuruyor hala gözünün üstünde kaşın var diye eleştirilecek. biz ligin gol rekorunu kıran oyuncusu diagne'yi aldıktan 5 ay sonra gönderdik, hollanda milli takım oyuncusu babel'i aldıktan 5 ay sonra gönderdik, fransa milli takım oyuncusu n''zonzi'yi aldıktan 5 ay sonra gönderdik. bu lüks ligde kimde var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın