resim
Jeison Fabián Murillo Cerón
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.82
Uyruk:Kolombiya
  • 37
    takıma sözleşmesi haziran'da bitecek bir ton kiralık adam doldurduk.

    aldıklarımız iyidir kötüdür demiyorum. çoğundan da şikayetçi değilim. ama 1 tane olur 2 tane olur 3 tane olur da 5 tane olmaz. haziran'da yine bir değişim yine potansiyel bir kadro mühendisliği sıkıntısı.

    evet ffp var anlıyorum. paramız kısıtlı. o zaman almayalım. 1-2 tane acil bölgeye takviye yapalım, gerisini ya çok ucuza scout transferi yapalım ya da eldekilerle bitirelim sezonu.

    marcao 1 senedir galatasaray'da. yanında maicon'la oynadı, luyindama'yla oynadı, donk ile oynadı, şimdi murillo ile oynayacak.

    solunda linnes ile oynadı, nagatomo ile oynadı, emre taşdemir ile oynadı, şimdi saracchi ile oynayacak.

    lütfen şımarıklık olarak algılamayın ama bu bana çok sağlıklı gelmiyor.

    edit: bazı yanlış anlamalar için bir ilave yapmak istiyorum. stoper almamızdan daha doğal bir şey olamaz. luyindama sakatken tabi ki alacağız. benim derdim fazla kiralık oyuncu sayısının oluşturduğu kadro mühendisliği sorunu. diyelim tapulu alabileceğimiz, paramızın da yeteceği içimize sinen bir stoper bulamadık. eyvallah kiralayım murillo'yu. ama o zaman da sol açığa onyekuru'yu değil de tapulu birini alalım. ağzımız açık izlediğimiz dennis ve diatta'ya toplam 3m verdi brugge. biz bu paralara adam kiralıyoruz sürekli. her yamayı her sıkıntıyı yara bandıyla kapıyoruz. ya bari bir yere adam gibi ameliyat yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın