2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Hafta Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 7
    nzonzi'nin cezası sebebiyle oynayamayacağı şampiyonlar ligi 5. hafta mücadelesi. gözden kaçan bir detay real madrid'in aynı gün oynanacak olan psg maçını kazanamaması durumunda brugge bizi yenerse belçika'da real madrid ile son 16 için final maçına çıkar. bizimse kazanmamız durumunda bile brugge'nin iç sahada real madrid'e karşı galip gelmemesini beklememiz gerekiyor. -zor tabi ama psg deplasmanından bir puan alırsak kendi göbeğimizi kesip üçüncü oluruz-

    brugge'nin deplasman performansı etkileyici; ikinci haftada real madrid deplasmanından 0-2 öne geçtiği mücadelede 2-2 beraberlikle ayrılırken, dördüncü haftada paris deplasmanında 76. dakikasında diagne'nin penaltı kaçırdığı müsabakada 1-0 mağlup oldular. bunların yanında içerde oynadıkları psg maçından da 0-5 mağlup ayrıldılar.

    taraftarımızın bu maça bakış açısı da bir başka merak konusu tabi. malum genelde burada avrupa liginin küçümsenip lige odaklanılması gerektiği, çünkü bizim şampiyonlar ligi takımı olduğumuzla ilgili bir çok entry yazılır.

    yanlış anlaşılmasın, kesinlikle haklılar. galatasaray şampiyonlar ligi takımıdır evet. lakin realiteyi gözden kaçırmamak gerekir. şampiyonlar liginde olamıyorsak da avrupa'da daima var olmalıyız. ligi kazanalım, şampiyonlar liginde kötüysek direk elenelim yine ligi kazanalım. neden? ''avrupa ligi'nde sıkışık fikstür ligi etkiler, zaten bu kupanın getirisi ne ki?'' sonra da a takımı b takımına elense, c takımı d takımından makas alsa 3. torbaya girebilir miyiz hesabı yapıyoruz burada.

    bu bakış açısı gerçekten sinir bozucu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın