• 314
    yazdıklarıyla haklılığımı ortaya çıkarmış olan yazardır.

    çok eski bir yazar değilim, daha önce herhangi bir sözlükte yazarlık yapmış değilim kurallara yeterince aşina olamayabilirim ve hata yapabilirim. hata yapmadığımı yahut formata tam hakim bir yazar olduğumu iddia etmiyorum.

    evet salyangozla ilgili rahatsızlığımı kendisi yine siyasi bir entry girince yazdım çünkü bana ceza vermesinde daha önce siyasi görüşümü belli eden entry’lerimin etkisi olduğunu düşünüyorum. ayrıca burada devamlı ideolojik nefretini kusmasından da çok rahatsızım çünkü galatasaray sözlükte farklı ideolojilerden farklı sosyo-kültürel kökenlerden gelen insanlar var ve bu insanların ortak noktası ortak sevgisi galatasaray. her fırsatta sergilediği ideolojik tavrın buradaki birlikteliğe zarar verdiğini düşünüyorum.

    bana ceza vermesinin sebebi şuydu; entrymi sildiğinde “hangi kısmı düzeltmeliyim” diye sordum; hatalı bir entry girdiğimi söyledi, 3 kuraldan dolayı (önceki entrylere cevap niteliğinde olması, başlıktaki entrylere fiziksel referans içermesi ve forum tarzı entry olması) hatalı olduğundan bahsetti, ben de cevaben kendisine entrymin ilk iki kuralla uyumlu olduğunu (kuralı kopyala yapıştır yaparak) 3. gerekçesi olan “forum tarzı entry” nin ise çok subjektif olduğunu ifade ettim ve entrymin kurallara uygun olduğunu, kuralları uygulamadan önce hem entryi hem kuralları daha iyi okuması gerektiğini söyledim. bana “küstahlık yapma” diyince kendisine “terbiyesizlik yapma” diye cevap verdim ve arkadaş bana ceza verdi.

    madem haddinden fazla hata yapmışım, bana cezayı ver ve de ki sen formata hakim değilsin ve bu yüzden bir süre yazarlık yapamazsın, sonuna kadar haklısındır. ama bir yazarla aranda geçen bir tartışmadan sonra (küstah diyerek ilk hakaret eden kendisi) o yazara ceza veriyorsan sürekli eleştirdiğin muktedirden en ufak bir farkın yoktur. eline geçirdiğin gücü ilk fırsatta keyfi olarak kullanmışsındır.

    ayrıca bana takındığı bu tavırda siyasi görüşlerimizin de taban tabana zıt olmasının etkisi de olduğunu düşünüyorum fakat bu bir düşüncedir, bir iddiadır bunu kanıtlayamam.

    şunu da belirtmek isterim ki benim siyasi görüşüm galatasaray sevgimle çelişmez, galatasaray aleyhine bilinçli bir organizasyon içinde olan kim ise eleştiririm ve bunu dile getiririm. ama en ufak fırsatta burada ideolojik nefret kusarak da burada bizi birleştiren galatasaraylılık ruhuna aykırı hareket etmem.

    edit: yazım hataları düzeltilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın