• 116
    mensubu olduğum gruptur. ancak fatih hocaya olan sevgimi anlatmam için ''sempatizan'' kelimesi çok hafif kalır. milli takım sürecinde de milli mesele diye bakmıştı olaya. galatasaray'ı bırakmayacaktı. sonrasında olanları biliyorsunuz anlatmaya gerek yok. 2018-19 sezonunda da 8 puan gerideyken hep savundum. yine sonu şampiyonlukla bitti. bu iki süreçte fatih hocayı haksız şekilde eleştiren, hatta terbiyesizlik yapanlar çok oldu.

    hocamın galatasaray'a hangi zor şartlarda neleri kattığını galatasaraylı'ların çok iyi bilmesi lazım. şu an bu adam olmasıydı kim bilir ne haldeydik, acı bir gerçek bu. yaşarken değerini bilmeliyiz.

    2017-18 sezonunda beşiktaş'ın kadrosu bizden daha geniş ve iyiydi. hoca gelince fernando sakatlandı, ndiaye de satıldı. adeta vasat bir kadro kaldı elinde. bunlara rağmen şampiyon yaptı.

    2018-19 sezonununda da bariz şekilde üstün bir kadro yoktu elimizde. özellikle ilk yarı sakatlıklar, cezalar vb. derken yine bizi şampiyon yaptı. yani öyle fatih terim'in elinde hep iyi kadrolar vardı söylemleri falan tam bir zırvalık. adam işini biliyor, hırslı, çalışkan ve pes etmiyor. saygı duyacaksınız!

    seviyoruz seni imparator. nice sağlıklı, mutlu ve galatasaraylı yılların olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın