• 340
    (bkz: olaylar/@rerererarara)
    ilgili entry’i okuyunca çok üzüldüm, ne olacak bu süleyman rodop’un hali diye düşündüm, kendisi hakkında “sözlüğe dava açmış, sözlüğü kapatacakmış “söylentileri dolaşıyor. neden böyle yapıyor diye duygusal anlar yaşadım, moralim çok bozuldu, en son michael jackson öldüğünde bu kadar üzülmüştüm. içimde çok büyük bir yokluk hissettim, sanki böbreğimi almışlar da beni soğuk bir odaya atmışlar gibi.

    sonra düşündüm bu süleyman rodop kim amk dedim, interneti açtım görsellere baktım, daha önce tipini hiç görmemişim, hiç bir muhabbettimizde adı geçmemiş, ben bu adam için niye üzülmüşüm diye yarım saat düşündüm, mantıklı bir cevap bulamadım. içimi birden bir sevinç kapladı,nuri bilge ceylanın cannes’de ödül aldığı gün ki gibi içimde bir sevinç dalgası oluştu, fatklı hülyalara gark eyledim.

    sonra içerden babam seslendi, baktım a spor izliyor, “hadi yine iyisin, bugün forvet geliyor, resmi siteden mapusaneden sızan ışıklı resim paylaşmışlar” dedi. daha da mutlu oldum, mustafa cengiz‘i düşündüm, karısıyla barışacağı için mutlu oldum.
    sonra hep beraber youtube’dan galatasaray’ın uefa kupası’nı aldığı maçlarını izledik. çok sevindik. birbirimize sarıldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın