• 1139
    --- alıntı ---

    ilk 6 sıradaki takımlara karşı wesley sneijder:
    9 maç, 0 gol, 1 asist

    bu mu harika sezon? derbi kralı adamın harika sezonu bu mu gerçekten?

    o 1 asist de ne biliyor musunuz, başakşehir maçında içeri kestiği duran top... sinan yanlışlıkla kaçırsa 0 gol, 0 asist bitecek.

    --- alıntı ---

    zamanında sneijder'i "sinan kazara gol atmasa asist yapamayacak" diyerek değersizleştiren yorumcu. sneijder'in oynadığı takımın çok kötü olduğunu da hatırlatalım.

    --- alıntı ---

    koskoca sneijder, akhisar'a, alanya'ya asist hat-trick'i yapacak, takım ligi 4'üncü bitirecek ve bundan tatmin olacağız? gerçekten mi?

    --- alıntı ---

    2017-18 younes belhanda'nın ligi 1.bitiren galatasaray'dan sonraki büyük takımlara karşı gol ve asisti falan yok. 3 gol 10 asistin hepsi anadolu takımlarına. bu asistlerin hepsi de içeride.

    bu mu ya iyi belhanda ? 10 milyon euro bonservisle kadroya katılıp 3.5 milyon euro maaş alan disiplinsiz, derbilerde kırmızı yiyen adamdan bunu mu bekleyeceğiz gerçekten ?

    şimdi sneijder 2016-17 sezonunda harika bir performans göstermedi. oynadığı takım belliyken o sezon asist kralı olup galatasaray'ın avrupa'ya katılabilmesinde büyük rol oynadı.

    https://twitter.com/...s/876569888218894338

    şu tweetlere bakarsak sneijder tamamen f/p üzerinden eleştirilmiş ama belhanda'ya gelince iş "asistin asisti" oluyor. :d
App Store'dan indirin Google Play'den alın