resim
Jürgen Norbert Klopp
Görev:Teknik Direktör
Takım:Liverpool
Yaş:56
Uyruk:Almanya
  • 339
    bir kere "finallerin kaybedeni" muhabbetine gebe şampiyonlar ligi serüveninde o dortmund kadrosuyla ne rakipleri mundar etmişti. mourinho'lu madrid'i bernabeu'da 4ledi falan. bundan sonra kendisinden güçlü bayern'e yenildi; halbuki ligde de 2 kez şampiyonluğu ellerinden almıştı. yani o finalde favori falan değildi; loser falan saçmalık.

    2016 el finali kadar saçma bir şey görmedim zaten voleybol maçıydı, biraz da moreno kurbanı.

    bu senenin(18) finalinde de yenildiği takım real madrid. finale kadar da gayet iyi gitti. liverpool'un şl finali başarı mıdır sezon başında söylense? %99.9 liverpool taraftarı başlamadan kabul eder bunu zaten bu sezon için.

    taraftarın ağlayarak ligde ilk 4'e girelim ki şl'ye katılalım hayali kurduğu zamanda ilk sezonunda ilk 4'e girdi, sonrakinde de şl finaline çıktı. şimdi o saçma sapan rüzgarın akışına göre yazdığınız kelimelerin üzerine oturunuz bi zahmet, senede 1 tane şl maçı izleyen avrupa futbolu uzmanı oluyor ülkede.

    gelelim eksilerine;
    vasat adamlarla oynamaya çalışıyor. grosskreutz'la lig şampiyonluğu olan adama transferde tüm yetkiyi verirsen vasatları doldurur takıma. ha bu oyunculardan iyi verim alıyor, ama futbola biraz o da futbolcu bu da futbolcu çıkıp oynayacaklar mantığıyla bakıyor. wijnaldum, çoğu kişi katılmasa da bana göre ox'da sayılabilir, karius hele hele solanke ısrarı.. yedekler vasat dolu.
    bugün lallana, milner, emre can sakatlıktan döndü. ox ise yok. eğer salah çıktıktan sonra oxlade-chamberlain olsa bu kadar kötü çarpılmazdı takım.
    oyun içi yönetiminde ise genelde sınıfta kalmakta. bugünkü cl finalindeki gibi oyuncu değişikliği, sistem değişikliği pek oyun içerisinde yapmıyor. dakika 70 olunca ayıp olmasın genç oyuncu alayım diye solanke'yi oyuna alıp duruyor.

    seneye liverpool'da çok daha iyi olacak keita'nın da gelişiyle. biraz da yedekleri güçlendirirse tabi, ve kale...
App Store'dan indirin Google Play'den alın