• 23
    neden sıradan çinko karbon taraftarların arasında takılıyor bilmiyorum. halbuki kendisi elit mi elit, vizyonlu mu vizyonlu bir galatasaray liseli. biz bilmeyiz mesela genel kurul dinamiğini, nereden bilelim sıradanız biz.

    ocak seçiminde benim kendime uygun aday yok diye boş oy atmış mesela. 4 ay sonra seçim yapılacak hazırlanır girersiniz diyen birisine atmamış, kulübün içini boşaltıp 2 sene sonra bankaların eline düşürecek adayın hayrına iş yapmış. tabi biz anlayamayız bunu; çünkü biz, önüne yemek konulup oyu alınan üyelerin olduğu, dursun özbek'i seçebilecek kadar komik derecede elit yapının dinamiğini asla bilemeyiz.
    eğer ocak seçiminden dursun galip ayrılsaydı mesela; tıpkı önceden defalarca kez ispatladığı gibi; genel kuruldaki oylamalarda salladığı yalanlar ve devamında aldığı onaydan sonra yaptıklarını görünce, satacak mal kalmayıp kulüp iflas ettiğinde gelip ne derdi burada, bir kandırıldık çıkar mıydı içinden bilemeyiz; sıradanız biz.

    ted bundy hazretleri ise küçükken galatasaray adasında yüzme şerefine ulaşmış, sınavda okul tercih ettiği için elit olan bir another prick in the wall.
App Store'dan indirin Google Play'den alın