resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6519
    galatasaray başkanlığı gibi yüce bir makama seçilecek şahsiyetin yalanlardan uzak, temiz sicile ve itibara sahip olması şarttır.

    galatasaray kongre üyeleri hırsız seçmeyecek, kayyum atamayacak, emir tayin etmeyecek.

    peki ne yapacak?

    galatasaray'ı temsil edecek, ali sami yen'in hayallerine doğru yüzünü çevirecek, tevfik fikrek'in yoluna saygı duyup benimseyecek; hakkında şaibe olmayan, tertemiz bir isme galatasaray başkanı olma şerefini verecektir.

    buradan muhataplarına ilan ediyorum ki;

    on yıllar boyunca kulübe tek bir faydası dokunmamış, aidatını ödemediği için listeden çıkartılandan galatasaray başkanı olmaz.

    galatasaraylıların nefret tohumlarının ve hakaret düşüncelerinin tereddütsüz öznesi olan düşük profilli şahsiyetlerden galatasaray başkanı olmaz.

    sadece adıyla bile ağırlığı olan başkanlık makamıyla zirvelerde ortaya alınıp sirk maymunu edilenlerden galatasaray başkanı olmaz.

    ali sami yen'in vizyonuna küfrederek takımı arabistan'a götürenden galatasaray başkanı olmaz.

    kendisine karşı düşünce belirtenleri ihraç istemiyle divana sevk edenden galatasaray başkanı olmaz.

    twitterda bot tutandan galatasaray başkanı ol-maz.

    avrupa'dan men cezası gelmeyecek dedikten 3 ay sonra uefa savunmasında yöneltilen soruları cevaplamadan geçerken utanmadan hayatını kaybeden mülteci bebekleri malzeme edenlerden galatasaray başkanı olmaz.

    gayrimenkuller kesinlikle satılmayacak dedikten 1 sene sonra varı yoğu peşkeş çekenden galatasaray başkanı olmaz.

    kulübün simgesi, boğazın incisi galatasaray adasını da bu peşkeşe eşantiyon verenden galatasaray başkanı olmaz.

    canlı olarak televizyonlarda söylediğini daha sonra ben böyle bir şey söylemedim diyerek yine canlı yayında inkar edenden galatasaray başkanı olmaz.

    beşiktaşlı eşini ve akrabalarını galatasaray üyesi yaptıktan sonra insanların aklıyla dalga geçer gibi beşiktaşta oturmadığı halde beşiktaşta oturduğumuz için öyle dedim diyenden galatasaray başkanı olmaz.

    futbol takımının 4, amatör branşların 8 ay boyunca maaşlarını ödemeyen ama yeğeninin ve arkadaşlarının otelinde kaldığı her dakika için fatura kesip kulübe ödetenden galatasaray başkanı olmaz.

    başkan olmadan önce 6 ay boyunca mali konularla ilgilenmesine ve kulübü 1 kuruş kara geçireceğini deklare etmesine rağmen her döneminde rekor zararlar etmeyi becerebilenden galatasaray başkanı olmaz.

    kimse almazsa yıllık 5m €'dan ben kiralarım deyip bina yaptırdıktan sonra aylardır barınak olmuş inşaat bırakandan galatasaray başkanı olmaz.

    yalan beyanlarından birleşik devletler bağımsızlık bildirgesi yazılabilecek yanar dönerlerden galatasaray başkanı olmaz.

    oyunculara değerinin 2 katı bonservis ve maaş verip bir şey becerdiğini zanneden; mitingde transfer yapan, onda da kazıklananıp kulübün ve her bir taraftarın cebindeki parayı çar çur edenden galatasaray başkanı olmaz.

    kafasına göre oyuncu sözleşmesi feshedip milyonlarca liralık ceza ödetenlerden galatasaray başkanı olmaz.

    baskın seçim kararı alıp, süresini 3 yıl belirleyip, seçimi kaybedip 6 ay sonraki seçimde tekrar aday olabilecek kadar yüzsüz bireylerden galatasaray başkanı olmaz.

    kaçarken galatasaray aş hisselerine ve alacaklarına temlik koydurup bunu kaldırmamakta ısrar eden caferlerden galatasaray başkanı olmaz.

    kulübün makus talihini değiştirenden, formasını koysan hiç bir branşta ezilmeyen takımların felaket sonrası hiroshima'ya dönmesinin en büyük sorumlusu bir bulaşıcı virüsten galatasaray başkanı olmaz.

    kısacası;

    iki yanlıştan bir doğru çıkmaz.
    tekeden süt sağılmaz.
    balda tuz bulunmaz.
    suda ateş yanmaz.

    dursun aydın özbek'ten de galatasaray başkanı olmaz.

    dini, dili, ırkı, cinsiyeti, okuduğu okulu, siyasi görüşü, fikri aidiyeti, meshebi ve yöresi ne olursa olsun;
    ister statükocu, ister vertigolu, isterse de botokslu olsun;
    galatasaray kongre üyesi olup nefes alan veya galatasaray'a ait demirbaşlar listesinde kendisine yer bulmuş nefes almayan her varlık galatasaray başkanı olabilir;

    ne var ki bu yağlı surat olmaz, olamaz, olamayacak.

    taraftarın terazisi bu sikleti çekmez.

    (u: orjinali - devlet bahçeli'den :\ )
App Store'dan indirin Google Play'den alın