resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 120
    kendisii hakkinda ismi uzerinden antin kuntin yorumlar yapilan, kendisi uzerinden gereksiz şovenizme burunulen misirli futbolcu.

    mohammed = hz.muhammedin ismi.bir musluman cocuguna bu ismi koyuyorsa cogunlukla hz. peygambere saygisindan dolayi koyar.

    salah= duzelme, iyilesme anlaminda turkcemize gecmekle birlikte , kur'an-i kerim'de salah, namaz demektir. namaz da zaten muslumanliga ozgudur.

    ghaly= kiymetli anlamina gelmektedir.

    adamlarin isi gucu yok, mo diye kisaltarak asagilayacaklar, aman 5 vakit emredilen ve muslumanliga ozgu olan salah kelimesini bastira bastira soyleyecekler.

    yahu, ne bicim insanlar olduk ya. surekli bir hamaset, aman da dis gucler bize karsi, aman da biz tek dunya siz hepiniz. alayina isyan,alayina atar-gider.

    su algiyi bi birakin artik ya. millet bizi kiskaniyor muhabbeti cok sikmadi mi? milletten bize ne! kendine bak kendini gelistir.

    git cocuguna muhammet ismini ver, iyi yetistir 10 numara insan olsun, tam anlamiyla guzel ahlakli bir musluman olsun, insanligiyla, adaletiyle herkesi kucaklasin, kendisine mo diyenlere benim adim muhammet desin. bastira bastira soyletsin. bu nedir arkadas, bi yeterin da. el seyiyle gerdege giriyoruz, ondan sonra dunya bizi kiskaniyor.lan bu kafayi bir ingiliz falan yasasa, yazik la kimin cocugu diye gulme krizine girerim amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın