resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13805
    ceza almadan önce edindiğim bilgilere göre kendisi ile dursun özbek anlaşmıştır. hayırlı olsun. dursun özbek yönetim düşmesin diye sadece kendisinden süre istemiştir. fatih hoca da zaten ben galatasaray'ın başında hoca varken hiçbir şart görüşmem ama eğer beni galatasaray başkanı göreve çağırırsa gelirim demiştir.

    zaten divanda üstüne gidilmesi gıyabında ve medyada arda turan haberlerinin çıkartılmasının arkasında yönetimdeki can topsakal ve onun sayesinde yedek listeden yönetim kuruluna asil olarak yükselmiş dolayısıyla kendisiyle hareket eden çocukluk arkadaşım burçin aslan var. bir de tabii galatasaray düşmanı fenerli türk spor medyası.

    ne alper narman ne ultraaslan ne mehmet özbek ne de yönetimden bir başkası kendisine karşı değildir. amaç yalan haberlerle kendi cephesini olduğundan geniş gösterme peşindeki can topsakal ve burçin aslan'ın galatasaraylı birkaç spor muhabiri üzerinden fenerli spor müdürlerine haber sızdırmasıdır. zaten can topsakal'ın lucescu ile basketbol şube sorumlusu olarak görüşmeye gitmesi bunun delili değil mi?

    ayrıca yine ceza almada önce (bkz: #2295892) yazdığım gibi şahit olduğum kulaklarımla duyduğum üzere dursun ve mehmet özbek kendisi başkaca sebeplerle de çok istemektedir. yani ergün penbe kendisiyle görüşülüyor dediğinde hakikaten de görüşülüyordu.

    peki niye açıklanmadı? niye fatih terim takım arkadaşı tarık ağabeyi ağıladı diye bosna haberleri yapıldı? çünkü dursun başkan erman kunter'i görevden bile alamayacak kadar sıkıntılı durumda. yönetimden 4 asil üye istifa etti. can topsakal, ekürisi fatih işbecer istifa ettikten sonra hayatının en güzel günlerini yaşıyor. en ufak bir şeyde dursun başkanı istifa ve erken seçim ile tehdit ediyor. dursun başkan ligde puan farkı yapmış olsa, rivadan ikinci tahsilatı yapıp bir de floryanın satışı ile otel-salon-kemerburgaz işini bitirmiş olsa rest çekecek ama eli mahkum.

    peki can topsakalı destekleyen başka kimse yok mu kulüpte? yönetici olarak yok ama fatih işbecerin göreve getirdiği özellikle iskender baydar'a yakın iletişim ekibi komple yalan arda haberi üretiyorlar. grosskreutz skandalının arkasındaki florya ekibi de bir nebze daha düşük de olsa dursun başkanı sıkıştırıyor. sizce niye sürekli wyscout programlarına katılınıyor, cenk ergün zırt pırt arda bizim evladımız diyor (oysa başkan hayret ediyorum benim görüşmem yok arda ile ama sürekli haber yapılıyor diye) niye galatasaray altyapısı beşiktaşlılara teslim ediliyor, niye ultraaslan selçuk inan açıklamasından sonra hedefe kondu bunlar ergin atamana hakaret ederken forumlarda kimse ultraaslana laf etmiyordu?

    amaç galatasaray kamuoyunda hedef saptırmak ama allahın sopası yok bugün ebru köksal'ın bombası patlar yarın başkasının...mevzubahis galatasaray'ın şampiyonluğu ve borcunu bitirmesi ise gerisi teferruattır...az dayanın renkdaşlar safımız sandığınız kadar dar değil sadece aranızdaki husumetleri bırakıp esas düşmana odaklanmamız gerek sonra yine istediğinize sallarsınız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın