resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 19
    pek dikkat etmedim şimdiye kadar kendisine. lakin az biraz incelediğimizde, size'ı iyi. top tekniğinin yanında fiziken güçlü bir noktaya gelebilirse, sezon sonu josue'nin gidişinden doğan 8 ve 10 numara alternatifi eksikliğini kendisiyle giderebiliriz.

    fransa'da yetişmiş olması, futbol alt yapısı hakkındaki şüpheleri en aza indiriyor. futbol görüşü de fena değil, geliştirilebilir gibi. tabi transferin uygun maliyetlere olması lazım. nedir bu maliyetler; bonservisi için maksimum 1 milyon €, maaşına da yıllık maksimum 500 bin € gibi paralar. 3 yıllık maliyeti toplam 2.5 milyon €'yu geçmemeli. alanya bu ücrete verir, kendisi de bu maaşa oynarım derse alınabilir bir risk. sonuçta geçmişte de anadolu'dan bir dolu, sonradan yıldız olan oyuncu almıştık. ergün, hasan, ü.davala vs vs. onlardan biri neden olmasın. ama şu da bir gerçek, alanya bu paralara vermez zaten.

    transferle ilgili doğru dürüst bir şey hissedemiyorum. tek bildiğim takımın baştan aşağı yenilenmesi gerektiği. yeniden yapılanacak kadroda bu tarz gelişim vadeden oyunculara ihtiyaç var. cüzi maliyetler karşılığında illa ki birileri alınacak. birilerini denemek zorundayız. bu arkadaş da pekala denenebilir. hayırlısı ya....
App Store'dan indirin Google Play'den alın