resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12194
    5 yıl 6 yıl üstüste şampiyon olurduk söylemleri bana fazla hayalcilik geliyor. açıklayayım.

    2011-2012'de fatih terim kurulan kadroyu çok iyi idare etti, o sene 5-6 maç hariç çok şahane top oynadık. ama önümüzdeki sene sistemi yine kendisi bozdu hatırlarsanız. bana kalırsa drogba-sneijder takviyeleri olmasa şampiyon olamayabilirdik.

    2012-2013 yaz transfer döneminde çok büyük hatalar yapıldı çünkü. engin-emre gibi ortasaha özellikli adamların yerine çizgi oyuncuları alındı amrabat-hamit. esasında hamit çizgi oyuncusu değildi ama terim sağ çizgide kullandı adamı bu yüzden hiç verim alamadık.

    yine en hayati konu elmander-necati meselesi. umut-burak alındı necati gönderildi. çok büyük hata. elmander-necati pres yapan, oyun kuran, topsuz alanda etkin forvetlerken umut-burak tam tersiydi. umut yine bir nebze pres konusunda iyiyse de burak çok kötüydü. şu ikilinin futbol aklı yok denircesine az.

    2013-2014 yaz transfer sezonunda ortasaha alınmalıyken alınmadı, stoper olarak chedjou alındı ama daha lider özellikli hava toplarında etkili bir isim alınmalıydı. o transfer dönemini bruma ile kapattık 12 milyon euro. o paraya 2 tane sağlam adamlar alınabilirdi.

    fatih terim döneminde 2013-2014 sezonuna çok kötü başladık, şampiyonlar ligi'nde travmatik bir sonuç alındı. yani iş kadro mühendisliğinde bitiyor. aşağı yukarı bu durumda olurduk yine.

    galatasaray'ın 2012'den sonra ligi domine etme şansı vardı, kadronun üzerine gerekli, akıllı, sistem transferleri yapılsa şuan bambaşka yerde olurduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın