resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 787
    teknik direktörlüğünü falan beğenmem ama bu adamın her fotoğrafında gençliğini yaşayamamış, hayallerini gerçekleştirememiş ama şimdi bunları yapmaya çalışan birini görüyorum. bence bu çok hoş.

    mesela şu fotoğraf: https://pbs.twimg.com/media/CU_EXCSWEAAVE7-.jpg

    takmış genç beresini, yapmış kendi tarzını, fotoğraflar çekip sosyal medyasına koyuyor. çok belli yani adam heves ediyor. hayatını yaşamaya çalışıyor. istediklerini gerçekleştirmeye çalışıyor. hevesli hevesli takip ediyor, araştırıyor, öğrenmeye çalışıyor. zaten elit teknik direktörlerin üstünlüklerini de kabul etmiş durumda ki onlarla aynı karede olabilmek için komik durumlara düşüyor(meşhur guardiola fotosu gibi).

    fotoğrafların çoğuna gülüyorum denemez de gülümsüyorum. bence çok cesurca ve güzel bir şey. bunları yaparken de medya maymununa dönmüyor. yani ilgi çekmek için, gündemde kalmak için yapmıyor. eminim dalga geçildiğini, geçileceğini, hatta aşağılanacağını biliyor ama bunu göze alıyor adam hayallerini gerçekleştirmek adına. bırakın hayatını yaşasın adam. bir kere de yargılamayalım da birkaç saniyeliğine de olsa özgürlük ortamı hissedelim. umarım herkes hayallerinin peşinde koşma fırsatı bulur, koşar da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın