resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Brezilya
  • 311
    --- alinti ---

    bir "haber" ve bir açıklama

    bugün hürriyet gazetesi'nin spor sayfasında yer alan, "elano parayla coşar parasız susar" başlıklı haberde güya shakthar donetsk'in "kulüp müdürü sergio falkin" ile yapıldığı iddia edilen bir söyleşi yer almıştır.

    bugün http://shakhtar.com resmi sitesi bu haberi tamamen yalanlayarak, ne yazık ki, türkiye'de bir kesim tarafından ısrarla devam ettirilen demode, masabaşı ve çoğunlukla yalan üzerine kurulu olarak yapılan spor gazeteciliğinin foyasını bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

    shakthar donetsk basın ofisi tarafından yapılan açıklamada da görülebileceği gibi "haber"in içeriğini oluşturan bütün bilgiler yanlıştır.

    gazetede "kulüp müdürü" olarak anılan shakthar donetsk ceo'su sergiy palkin, açıklamasında " biz her zaman elano'nun yüksek becerilerini dile getirdiğimiz halde bu tür bir habere çok şaşırdım. elano kulübümüzden karşılıklı anlaşmayla ve şerefle ayrılmıştır. bu tür olumsuz bilgileri türk gazetecilerinin nereden edindiğini anlayamıyorum. daha garibi bunları benim üzerime atmalarıdır. türk medyası bu konuda hata yaptığını kabul etmelidir, yoksa bütün türk taraftarlarını yanlış yönlendirmiş olacaktır" demektedir. http://shakhtar.com/en/news/10705

    türk medyasının, yurdışında gerçek haberler ve derinlemesine yapılan araştırmaya dayalı gazetecilik ile anılmasını beklemek en büyük hayalimizdir.

    galatasaray spor kulübü

    --- alinti ---

    (bkz: kapagi girise koymak)
App Store'dan indirin Google Play'den alın