• 133
    insanlar cizre'de öldürülürken, "ya ben öldüklerine inanmıyorum, hem elektrik de yok, nasıl derin dondurucuda saklasınlar cesetleri" gibi yüzeysel yorum yapan yazarlara kızıp fevri davrandı, ve bu ilk fevri çıkışı değildi. moderasyon sözlükten uzaklaştırılmasını uygun gördü.
    bir yerde insanlar ölürken sessiz kalanlar, "yok o aslında öyle değildir" diyenler, bugün başka bir haberde adı geçmemesine rağmen bu arkadaşın suçlu olma ihtimaline sarılıp mutlu oldular. bu yanlışın sebebi benim. fikir bana aitti. delikanlılık yapıp bir adım öne çıkmıyorum. seviyoruz böyle bir suçu bulup tüm işleri ona ihale etmeyi. her şeyi bunun üzerine inşa ediyoruz. başarılarımız birilerine rağmen, başarısızlıklarımız birileri yüzünden. 19 yaşında bir insanı terör sevici ilan ettiniz. büyük çoğunluğunuzun zerre tanımadığı birini, hedef tahtasına oturtup sağlı sollu giydirdiniz. evet, uçurulmasına sebep olan entry bence hatalı idi. yanlış zamanda yazılmış, yanlış bir yazıydı. ama bu onu kötü biri yapmazdı. yapmadı da.
    bu gece olanları ben düşündüm, ben yazarsam çok belli olur diye lampard8'den rica ettim. hktwoo da ironi kokan bir entry yazdı. hiçbir şeye ortak olmadı. moderasyon da müsaade etmedi. evet, yanlış bir şey yaptım. kalbi kırılan varsa da özür dilerim. fikir bana ait olmasına rağmen zılgıtı, linci ben yemiyorum; çok garip. ne hktwoo ne lampard8 ne de moderasyonun bir kabahati yok. hepimizin sinirleri çok gerginmiş.

    kötü niyetle yapılmış bir şey değildi. insanların "ben demiştim" minvalinde cümleler kurmak için yanıp tutuştuğunu, bunun için gerekirse birilerinin hapse girmesine sevineceğini görmüş oldum. ölüme sevindiğim, şiddeti yücelttiğim bir an bile hatırlamıyorum. hatta bu platformda öyle birilerinin var olduğunu da düşünmüyorum. var öyle tanıdıklarım ama zaten hepimiz tanıyoruz onları. kimseye sosyal mesaj verecek bir konumda değilim. öyle bir amacım da yok. kimsenin huzuru kaçsın da istemezdim ama buna sebep olmuşum sanırım. tekrar özür dilerim. tek bir isteğim var; ülkenin bir ilçesinden gelen ölüm haberinin doğruluğunu sorguladığınız kadar sorgulayın tüm haberleri. "kesin ölmemiştir, derin dondurucuda saklamıyorlardır" rahatlığıyla inkar edin "gözaltına alınmış, molotof ve kaçak sigara da varmış" haberini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın